Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozás előtt pár perccel,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás előtt pár perccel,ha bejelentem, hogy nagyon fáj a vàllam,érthető? Úgy volt,hogy találkozunk,meg is beszéltük,úgy volt,H a hétvége oké,de edzésen meghúztam a vállam, és lemondtam a találkozást pár perccel indulás előtt ..

Figyelt kérdés
Kiakadhat a nő?
2023. máj. 29. 12:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,holnap bepotolhatjuk,ha jobban leszek
2023. máj. 29. 12:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki.
2023. máj. 29. 12:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Fájós vállal nem tudtál volna találkozni vele?
2023. máj. 29. 12:23
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a betonvas állt bele a nagy lábujjam körme alá a munkahelyen. Leesett a körmöm, hazamentem, megfurodtem és mentem randizni a lányhoz....bicegve, de elmentem.

Remélem lány vagy kérdező.

2023. máj. 29. 12:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár perccel előtte lemondani, hát... Holnap ha tényleg talizol vele, akkor azzal jelezheted, hogy komoly a szándék, de kétesélyes a dolog
2023. máj. 29. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

"bicegve, de elmentem"

Ez már nagyon desperado.

2023. máj. 29. 12:54
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Fájó vállal miért nem tudsz elmenni?
2023. máj. 29. 12:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadhat akárki, akivel ezt megcsinálod, a pár perc miatt.

Ha ma meghúzom a vállam, írok a másiknak, hogy "fú, nagyon beállt a vállam, nem biztos, hogy holnap tudunk talizni. Meglátom reggelre milyen lesz, és írok".

2023. máj. 29. 12:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, mikor húztad meg, és mikor realizálódott benned, hogy annyira fáj, hogy nem tudsz így találkozni? Pár perccel előtte lemondani nem túl jó, addigra már készülődött a másik, de a körülmények nem mindegy. Az meg, hogy holnap be tudjátok-e pótolni, nem csak rajtad múlik, és érdemes mindig szem előtt tartani, hogy a másik adott napra, időpontra készül, és felforgathatja a terveit egy módosítás. Szóval, nyomós okkal lemondani abszolút bocsánatos, de ha mondjuk nyomós ok esetén is kiderülne olyan, hogy a másik már 2 napja tudta, hogy nem lesz tali, de csak az utolsó pillanatban szól, akkor morcos lennék. Fájós vállal én mondjuk elmentem volna, de mondjuk erős gyomorgörccsel már nem.
2023. máj. 29. 13:01
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Aki komoly szandekkal kozelit, azt egu vallficam nem tantoritja el. Mi vagy te anyamasszony katonaja?
2023. máj. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!