Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás előtt pár perccel,ha bejelentem, hogy nagyon fáj a vàllam,érthető? Úgy volt,hogy találkozunk,meg is beszéltük,úgy volt,H a hétvége oké,de edzésen meghúztam a vállam, és lemondtam a találkozást pár perccel indulás előtt ..
Figyelt kérdés
Kiakadhat a nő?2023. máj. 29. 12:19
1/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,holnap bepotolhatjuk,ha jobban leszek
2023. máj. 29. 12:19
3/17 anonim válasza:
Fájós vállal nem tudtál volna találkozni vele?
4/17 anonim válasza:
Nekem a betonvas állt bele a nagy lábujjam körme alá a munkahelyen. Leesett a körmöm, hazamentem, megfurodtem és mentem randizni a lányhoz....bicegve, de elmentem.
Remélem lány vagy kérdező.
5/17 anonim válasza:
Pár perccel előtte lemondani, hát... Holnap ha tényleg talizol vele, akkor azzal jelezheted, hogy komoly a szándék, de kétesélyes a dolog
6/17 anonim válasza:
"bicegve, de elmentem"
Ez már nagyon desperado.
7/17 anonim válasza:
Fájó vállal miért nem tudsz elmenni?
8/17 anonim válasza:
Kiakadhat akárki, akivel ezt megcsinálod, a pár perc miatt.
Ha ma meghúzom a vállam, írok a másiknak, hogy "fú, nagyon beállt a vállam, nem biztos, hogy holnap tudunk talizni. Meglátom reggelre milyen lesz, és írok".
9/17 anonim válasza:
Kérdés, mikor húztad meg, és mikor realizálódott benned, hogy annyira fáj, hogy nem tudsz így találkozni? Pár perccel előtte lemondani nem túl jó, addigra már készülődött a másik, de a körülmények nem mindegy. Az meg, hogy holnap be tudjátok-e pótolni, nem csak rajtad múlik, és érdemes mindig szem előtt tartani, hogy a másik adott napra, időpontra készül, és felforgathatja a terveit egy módosítás. Szóval, nyomós okkal lemondani abszolút bocsánatos, de ha mondjuk nyomós ok esetén is kiderülne olyan, hogy a másik már 2 napja tudta, hogy nem lesz tali, de csak az utolsó pillanatban szól, akkor morcos lennék. Fájós vállal én mondjuk elmentem volna, de mondjuk erős gyomorgörccsel már nem.
10/17 anonim válasza:
Aki komoly szandekkal kozelit, azt egu vallficam nem tantoritja el. Mi vagy te anyamasszony katonaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!