Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozás előtt pár perccel,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás előtt pár perccel,ha bejelentem, hogy nagyon fáj a vàllam,érthető? Úgy volt,hogy találkozunk,meg is beszéltük,úgy volt,H a hétvége oké,de edzésen meghúztam a vállam, és lemondtam a találkozást pár perccel indulás előtt ..

Figyelt kérdés
Kiakadhat a nő?
2023. máj. 29. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem kéne olyan, aki fájdalomban is eljön. Szóljon időben, ne macsóskodjon, és ne sunnyogjon. Tudom, azok a fránya elvárások.
2023. máj. 29. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Találkozás előtt pár perccel,ha bejelentem, hogy nagyon fáj a vàllam,érthető?"

NEM!

A pár perc miatt.

Előtte is tudtad, hogy fáj. Nem gáz, ha ilyen anyámasszonykatonája valaki, de időben szólhattál volna.

2023. máj. 29. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy nem szólsz időben. Ezután ne remélj folytatást, mert ez lepattintás szagú.
2023. máj. 29. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha én messzebb vagyok a tali helytől nyílván hamarabb elindulok kocsival vagy busszal. Útközben értesülök hogy nem jössz mert fáj a vállad. Szerinted másnap örömmel belemegyek egy újabb ilyen felesleges körbe? Pocsékoltam az időmet ha kocsival megyek pluszba az üzemanyagot is mert téged nehezít járás közben a vállfájdalmad. Nem is ez lenne a bosszantóbb hanem hogy neked indulás előtt jut eszedbe pár perccel holott ezt már edzésen tudtad hogy bajod van.
2023. máj. 29. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Kuka.
2023. máj. 29. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mégha a lábad fájt volna...
2023. máj. 29. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A pár perc miatt én rohadtul kiakadnék. Készültem, izgultam, lehet el is indultam már. Ez így gáz. Nőként mondom, fogamat összeszorítva fájdalomcsillapítóval és görcsoldóval is mentem már randizni.

Kapd magad össze, hamar pótoljátok a randit, ha tényleg komolyan gondolod. Ilyen esetben én elmentem volna a helyedben, fájdalomcsillapítót veszel be, randi elején jelzed, hogy ez és ez van, nem biztos, hogy sokat tudsz maradni, (de volt annyira fontos a randi hogy összekapard magad). Max ha annyira rossz, a randiról bemész egy balesetire, ott ellátnak ha kell.

2023. máj. 29. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!