Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondtam a randit, de hülyesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondtam a randit, de hülyeség volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal kb. 2 hétig chateltem, viszont nem telefonáltunk / nem chateltünk / nem randiztunk közben. Megbeszéltünk egy randit, de a találkozó előtt a leányzó két-három napig már nem válaszolt az üzenetemre. Ezért a randi előtti este írtam neki, hogy én már nem szeretnék randizni, és elköszöntem tőle. Erre már válaszolt, és megköszönte, hogy ezt jeleztem neki.

Közben rájöttem, hogy lehet fas@@ágot csináltam. Szerintetek innen van visszaút?

Azért mondtam le a randit, mert azt gondoltam, hogy már ő sem szeretné a találkozót, vagy közben komolyabbra fordult egy másik randija. Ha ez valóban így van, és én mégis írok neki, akkor még egyet léphetek a lúzer ranglétrán felfelé.

2023. febr. 26. 09:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted, ne írj neki, komolytalan
2023. febr. 26. 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kommunikált veled, randit beszéltetek meg és semmi reakció nem volt részéről. Miért is bánnád meg? Ilyen lett volna a kapcsolatotok is. Megbízhatatlan egy személy.
2023. febr. 26. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy csibáltál fxságot! Ezt a libát nem érdekelted. Játszmas senki, aki elhiteti, hkgx a te hibád. Nem, csak az övé. Ha már most sem őszinte.......alja nő!

F, 44

2023. febr. 26. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ne kezdj el összeesküvés elméleteket gyártani.

Tiszta sor, nem válaszol, lemondod, megköszöni, mást nem ír.

Ne erőlködj, és főleg ne legyél puhap.cs.

2023. febr. 26. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Nem baj, hogy lemondtad.33 N
2023. febr. 26. 10:04
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Én is lemondtam ilyen esetben. Az ilyen viselkedés azt mutatja, hogy a másikat abszolút nem érdekled. Akkor meg minek kellene erőltetni a találkozót? Nagy valószínűséggel amúgysem jött volna létre, és nem is szólt volna róla, hogy nem jön el.
2023. febr. 26. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szerettem, ha egy nő csak annyit tesz bele az ismerkedésbe, amennyit muszáj.

Régen tepertem ilyen nőknél is a randiért, manapság már simán elköszönök randi nélkül, ha azt látom, hogy a nőnek az is jó, ha beszélünk, ha udvarolok, meg az is, ha nem teszem.

Ha akarna valamit, akkor keresne ő is egy második randi esélyével.

2023. febr. 26. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha kölcsönösen akart volna még találkozni akkor kommunikált volna veled. Ezen nincs is mit taglalni, hagyd a fenébe.
2023. febr. 26. 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy lemondtad.
2023. febr. 26. 10:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jòl cselekedtél, hidd el, ha annyira érdekelted volna, írt volna neked, plusz szimplán megköszönte, hogy jelezted ne talizzatok, ha engem érdekelsz egy picit is, azért megkérdeztem volna, hogy mi az oka annak, mégsem szeretnél találkozni. Felejtős szerintem.
2023. febr. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!