Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy kérés volt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy kérés volt, hogy ezért lemondta a randit?

Figyelt kérdés
Vidéki férfi vagyok és egy nagyvárosi lánnyal egyeztettük a randi helyszínt. Ő a legszűkebb központban ajánlotta a helyszínt, én meg azt mondtam, hogy találkozhatnánk-e két utcával lejebb a parkolás és a dugók miatt. Erre ő hirtelen nagyon elfoglalt lett és lemondta a randit. Túl nagy hiba volt részemről, hogy így reagálta le?
2022. febr. 23. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Első randi?

Egyébként lányként írom, hogy mindkettőtök álláspontja érthető.

Lehet volt korábban egy rossz tapasztalata és ezért mindenképpen nyilvános helyen szeretett volna veled talizni, ahol sok ember negfordulm

2022. febr. 23. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha ezért lemondta, akkor inkább örülj neki, hogy nem egy ilyen nővel hozott össze a sors.
2022. febr. 23. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. A randi helyszínét nem parkolóba meg az utca szélére szokták megbeszélni, hanem valami kávézóba vagy jól beazonosítható szobor, hely mellé. Neked csak annyit kellett volna tenned, hogy leparkolsz ott, ahol akarsz és odasétálsz a helyszínre.

Lehet azt hitte, rögtön az autóba akarod tuszkolni.

2022. febr. 23. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A harmadikkal értek egyet. Sajnos nekem is vannak rossz tapasztalataim nyomulós, erőszakos palikkal, akiket alig bírtam levakarni. Így az első randit én is forgalmas helyen szervezném.
2022. febr. 23. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
3# ok, de ezt le lehet kommunikálni, nem pedig lemondani.
2022. febr. 23. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

3# ezt hitte meg azt hitte... Ha ennyire előítéletes, keressen mást.

Nekem ez már túlságosan akadekoskodo magatartás. Ennyire ne legyen már rugalmatlan valaki

2022. febr. 23. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg az az akadékoskodó és rugalmatlan, aki képtelen probléma generálás nélkül pár métert sétálni a parkolóból.
2022. febr. 23. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

És mi a valóság?

Nem akartál gyalogolni 2 kereszteződésnyit? Vagy mért kérted, hogy menjen a parkolóba?

2022. febr. 23. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
+1 a harmadik és a negyedik válaszoló mellett.
2022. febr. 23. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Leparkolsz, odamész. Szerintem azt hitte, nem erősséged a logisztika, ha ennyit sem bírsz megtenni érte.
2022. febr. 24. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!