Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a legnagyobb kamu indokok amivel randit lemondtak neked?
Figyelt kérdés
Gondolok itt bármire, hazudik, jàtszmázik, esetleg van is randi de végül megszakad2023. jan. 18. 20:44
1/24 anonim válasza:
Megindult a felső szomszéd cicájának egyik veseköve.
2/24 anonim válasza:
Ki kellett zárni a kutyát az előszobába, és sietni haza hozzá
3/24 anonim válasza:
Nyáron vigyázni kell a halaira, úgyhogy nem tud jönni.
4/24 anonim válasza:
Elfelejtette,hogy vendégei lesznek. Pont ilyent nem lehet eldelejteni, Csak éppen egész nap fenn volt a Viberen és a Badoon is.
5/24 anonim válasza:
1, késett 1 orahosszát randirol, majd mikor megkérdeztem miért késett, nem válaszolt
2, sörpongozás közben részegen elesett és fáj a bokája, meg meg kell etetnie az állatokat
3, a részeg barátnője felrugta, azt fáj a térdje (ez egy másik csaj xd, ugy látszik divatkifogás a lábfájdalom)
4, anyukájával összeveszett, igy haza kell mennie kora este legkésöbb, mert ha nem, az anyukája mérges lesz (ezt többedik randi közbe random közölte, azt elment haza)
5, túl meleg van randihoz és nem szeretne hőgutát kapni (kb 30 fok volt)
21f
7/24 anonim válasza:
A srác lemondta a 4. randit mert a piszkált hogy most már ideje lenne felmenni a lakásomra én pedig azt mondtam hogy még korainak érzem. Így utólag örülök is neki hogy nem történt köztünk semmi.
26N
8/24 anonim válasza:
Nem vicces kategoria de azt kamuzta az apjàt baleset érte.
9/24 anonim válasza:
8-as- jezus, milyen embwr az ilyen?
10/24 anonim válasza:
Hogy derültek ki, hogy ezek kamuk voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!