Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb kamu amit ismerkedés során magadról mondtál, hát olyan amit neked mondtak?
Én: Túl vagyok a múlton.
Ő: Nincs senkim.
A legnagyobb kamu, amit mondtam, hogy aszexuális vagyok.:D Valamivel le kellett koptatni a kanmozdonyokat, hogy ne lihegjenek folyton a szexen. Én bevágtam, hogy aszexuális vagyok, magyarán nekem sosem lesz a szex fontos és csak akkor vagyok rábírható, ha valaki nagyon felizgat és kulturáltan áll hozzá, ők meg lekoptak, mert látták, hogy ebből ma nem lesz dugás.
A legnagyobb hazugság, amit nekem mondtak, az hamar kiderült általában. Vagy a magassággal és a súllyal ment a bűvészkedés, vagy azzal, hogy értenek dolgokhoz, amikről fogalmuk sem volt (csak azért, hogy bevágódjanak).
Én: már nem érdekel az exem
Nekem: Persze, hogy elválok (esze ágában nem is volt soha)
én: nem mondtam el az igazi nevem (mentségemre mondva mindig így teszek mióta zaklattak)
ők: magasság, kor, tömeg, munkakör, házasság, kapcsolat, gyerek, anyagi helyzet,
Amit nekem mondott egy katona srác:
TEK-es vagyok, de ez titok, és a frnacia légióban is voltam, mai napig ha hívnak, el fogok tűnni 2 napra, de erről senki nem tudhat, te sem tudhatnál, és senkinek nem mondhatod el.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!