Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell visszahódítani egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell visszahódítani egy nőt?

Figyelt kérdés
Neten beszéltem vele. Igaz hogy én halogattam a talit kitaláltam mindenfélét de összejött egy öreg pasival. Azt mondja velem már nem akar.

2023. aug. 7. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd,itt ezt Te rontottad el!

Velem is csinálta ezt a pasi,kb talonban tartott.

Ez egy nőben tudod mit éreztet?

Hogy nem érdeklem eléggé,nem vagyok neki semennyire fontos,a hiányom nem viseli meg,nem lehet vele tervezni..

Gondolom ez a lány sokkal érettebb gondolkodású,nem akarta ilyen "majd egyszer talán" kapcsolatra vesztegetni az idejét..

És ezért ment a stabil kapcsolatra,amit látszólag az idősebb hapsi talán megad neki..

Nem tudom miért hiszitek,hogy a nők várnak..meg meg lehet velük tenni sok mindent..

A legtöbben igenis a stabilitást,az erős alapokat szeretik,nem fognak kisfiúkra várogatni..

Mit kell most tenned? Azt megadni neki,azt mutatni,ami megfogta ebben az idősebb úrban..

Leginkább pedig éretten állni az egészhez! Sok sikert,szurkolok Nektek!

2023. aug. 9. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!