Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell visszahódítani egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell visszahódítani egy nőt?

Figyelt kérdés
Neten beszéltem vele. Igaz hogy én halogattam a talit kitaláltam mindenfélét de összejött egy öreg pasival. Azt mondja velem már nem akar.

2023. aug. 7. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy.
2023. aug. 7. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
15 évvel öregebb nálam a pasi akivel összejött csak úgy a semmiből. Nekem egy esélyt se ad.
2023. aug. 7. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, megvolt az esélyed és nem éltél vele. Ezek után ne pocsékold tovább az idejét.
2023. aug. 7. 21:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Milyen esély? Nekem ehhez idő kell hogt biztos legyek benne hogy vele akarok találkozni és nem mással. De ő le akar koptatni egy majdnen 50 éves pasi miatt.
2023. aug. 7. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megadta az esélyt, hogy találkozzatok és ismerkedjetek, de te "halogattad a talit" és "kitaláltál mindenfélét". Nem voltál vele őszinte és pocsékoltad az idejét, így teljesen jogosan nem kíváncsi már rád. Egy találkozóban nem lett volna semmi, de most már késő bánat.
2023. aug. 7. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Keresd fel személyesen,és addig küzdj,amíg téged nem választ..

De ezek után? Megérdemled..

Velem ugyanezt csinálta egy idióta, aztán csodálkozott,hogy utána kosarat kapott..

2023. aug. 8. 04:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A "töketlen" fiúcskákat nem igen szeretik a nők.

Te bizonyítottad, hogy az vagy.

Hagyd békén.

2023. aug. 8. 06:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Mitől vagyok töketlen. Nekem nem mindegy kivel találkozom. Neki is jobb lenne nem 20 évvel öregebb pasik után futkosnia.
2023. aug. 8. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy találkozóban nem lett volna semmi, nem is értem, minek halogattad ennyit, de már nem számít, talált már magának mást. Legközelebb majd bátrabb leszel, ahelyett, hogy utólag mérgelődnél.
2023. aug. 8. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Minek halogattad a talit?

És most miért vagy megsértődve ha már nem kellesz?

Azt hitted tényleg örökké várni fognak rád? :D

2023. aug. 8. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!