Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza szeretném hóditani! Lány létemre én szeretném randira hivni! Nagyon eltávolodtunk egymástól de túl sok mindent megéltünk már együtt csak h Őt igy menni hagyjam! Milyen randival tudnám vissza "csábitani"? Ötletek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 22:04
2/5 A kérdező kommentje:
Tuti!
Mert mondhatni olyan helyzetbe vagyok h "vissza nyalt a fagyi" .. több mint fél évig semmibe vettem azt h hivott folyton de én csesztem a fejére sose mentem ki vele.. aztán volt utána ilyen kavargatós időszakunk , csak ilyenkor is volt olyan h mikor ő akart engem én nem voltam magamba biztos, mikor én akartam őt ő nem volt biztos magába. de idő közbe rájöttem h ő nagyon is fontos nkm és nem szeretném h vége legyen ennyivel
2013. dec. 3. 22:11
3/5 Költőnő? válasza:
akkor hívd el. nincs veszítenivalód
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
Csak én nem egyszerű beszélgetésre gondoltam, hanem valami nem minden napi "randival" szeretném meglepni..
Valami ötlet?
2013. dec. 4. 16:52
5/5 Költőnő? válasza:
sztem meg érdemes kicsivel kezdeni és apránként bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!