Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek hányadik randin illik felajánlani,hogy most ő fizet?
15 - Anyóka!
Az ebédet kifizetheted, után a fehérjémet grátisz megkaphatod!
21
Mint mondtam, nem fizettem/fizetek soha sehol! Viszont olyan szar nő nem lehetek, ha elvettek felesegül.
Az pedig, hogy fizetsz, alap, de ezért nem köteles egyik nő sem lesz*pni! Mert neked nem kötelező sehol fizetni! Soha senki fejéhez nem tartottam pisztolyt, hofy "márpedig te fizetsz"! Önszántukból tette mind!
Nekem ez kivaloan bevált abban a 7 evben amig randiztam!
Persze hogy kell a nőnek is fizetni, mert így csak a pénzre hajtanak, ha nem.
Hiába hisztiztek, az első 2 randi után így illene...
Lehet olyan helyekre viszed, amit nem tud megengedni magának.
Másrészt meg szerintem nincs olyan, hogy mit "illik". Mindenki elvárja, azt, amit. Ha szerinted elvárható egy nőtől, hogy x randi után ő fizessen, és te olyan nővel randizol, aki nem ajánlja fel, akkor vagy megemlíted neki, megbeszélitek, vagy pedig nem randizol vele többet.
Ha egy nő meg olyan pasit akar, aki minden randit fizet, és a pasi rászól, hogy most fizessen ő, akkor vagy megmondja neki, hogy ő ezt nem így szokta, vagy kifizeti és nem randizik azzal a pasival többet.
Szóval itt nincs illik-nem illik, mindenki olyan emberrel randizzon legközelebb, aki megfelel annak, ami neki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!