Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin mik a talasztalatok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin mik a talasztalatok? Megkérdezte a pasi hogy megcsókolhat-e én pedig lefőttem?

Figyelt kérdés

Hirtelen a semmiből. Egyáltalán nem számítottam rá, ezért mondtam, hogy sajnos én nem érzem a pillanazot. Elég kellemetlen volt, mert tetszik a pasi. De vhogy korai volt vagy nem tudom. Nektek ez hogy szokott menni? Ha nem érzitek még, hogy eljött a pillanat, akkor hogyan közlitek finoman?

Harmadik randi volt amúgy, így elég ciki. Talán azt hiszi, hogy nem is akarok nagyon semmit. De egyszerűen tényleg nem érzem még a pillanatot.

2023. júl. 30. 12:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%

En mondtam hogy nem.

Aztan kérdezte miert nem

Erre mondtam hogy mert megkerdezted(nem èrzésbol a helyzetbol vagy mert izzana a levego akarna megcsókolni hanem tárgyal erröl?de nem magyaraztam)

Kesobb par ev mulva mikor talalkoztunk azt mondta igazam volt.

Kerdeztem miben.

Mondta hogy abban amit regen mondtam. Tenyleg nem kérdezni kell.

(Anno pont ezert se tudtam vele.l osszejonni mert egy tutyimutyi kisfiu volt. Kesobb meg ő szórakozozt velem!:)

Na mondom ez igen! Igazi ferfi lett :)

2023. júl. 30. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Hát, figyi, pedig valamit kéne akkor utólag mondanod, mert így rohadtul az jöhet le szegénynek, hogy nem akarsz tőle semmit.

Nem tudok tanácsot adni, nekem furcsa, hogy 3. randi, tetszik a pasi, és ennyire sem vágysz.

Beszéltetek azóta?

2023. júl. 30. 12:42
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Ja, abban teljesen egyetértek az elsővel, hogy béna megkérdezni, de itt most nem arra van kihegyezve a kérdés.
2023. júl. 30. 12:44
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
*Eleinte tizenévesek voltunk aztám huszonévesen ujra 2.felvonás :)
2023. júl. 30. 12:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az már rég baj, ha ezt a semmiből megkérdezik.
2023. júl. 30. 12:45
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

De az utolso mondatodlt is nézzük - nem èrzi még a pillanatot.

Rohadtul lehozo az amikor a pasi nem erzi hanem neki all kerdezoskodni es nem veszi észre mikor jo mikor nem?

2023. júl. 30. 12:45
 7/18 anonim ***** válasza:
27%

Pr.stiknal szokás kèrdezgetni

Máshol érzésbol kéne hogy jöjjön.

2023. júl. 30. 12:48
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk hasonló volt, de nem a semmiből jött és nem ez volt a válaszom. Szerintem nagyon aranyos volt, hogy megkérdezte.
2023. júl. 30. 12:50
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Nekem meg olyan kell.aki érzésbol csókol meg, van benne vmi mareknyi eq is hogy èrti a helyzeteket.
2023. júl. 30. 12:56
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát van is egy mondás, hogy az igazi férfi nem kérdez, hanem cselekszik.
2023. júl. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!