Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom ezt az egészet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. De szeretném minél több ember véleményét meghallgatni.

Szóval, egy pasi több hónapja próbált a közelembe férkőzni, aztán megkeresett és el kezdtünk 1-2 hétig beszélgetni. Én benne vagyok egy régóta rosszul működő kapcsolatban, ő pedig egy se veled-se nélküled kapcsolatban, szinte nem is lakik otthon.

Aztán összehoztunk egy hirtelen találkozót, mert már mindketten látni akartuk egymást. (Hozzáteszem évek óta ismertük egymást már látásból) Sajnos ez sokáig nem

tartott, mert a választott helyszín nem volt túl ideális. Úgy alakult, hogy megesett pár csók is. Egyébként minden nap érdeklődik, ír, kiváncsi, emlékszik arra, hogy mit mondtam. Megosztja velem a mindennapjait.

Rengeteget bókol, dicsér. Nem rámenős. Viszont nincs úgymond tabu téma, simán a szexről is beszélünk. De nem rámenős, és látszólag nem akar felhívni csak úgy “filmezgetni”.

Viszont a “kapcsolatáról” eléggé hallgat. Egyszerűen nem tudom hova tenni. Eddig sajnos éretlen kisfiúkkal volt dolgom. Úgy érzem ő elég érett férfi. Bár van is korkülönbség köztünk (20 év …) Én 24, ő 44… Ettől függetlenül szerintem mindkettőnk részéről kialakult egy erős szimpátia.

Eddig jól alakultak a dolgok. Aztán tegnap elment iszogatni, és szinte egész este nem írt, bár fel sem lépett. Viszont valahogy zavar, hogy egy mondatot nem tudott írni nekem. Attól félek, hogy esetleg otthon aludt, újra szent a béke, én meg megyek a levesbe.

Nem mondom, hogy belehalnék, de azért eléggé szíven ütne a dolog. Mert eddig nagyon feldobott, hogy bejött az életembe. Viszont ezt a tettét nem tudom hova rakni. De az is lehet én reagálom túl.

2023. júl. 23. 01:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A pasi kapcsolatban van, te is kapcsolatban van, és az a legnagyobb bajod, hogy nem írt neked. :D
2023. júl. 23. 02:25
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Egy újabb apakomplexusos érett felnőtt nő, egy 17 éves tini agyával... Szakíts a mostani pasiddal, mert gusztustalan, amit csinálsz. Bár az gondolom nem opció, mert a nyakára költöztél
2023. júl. 23. 02:34
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
mindjárt kapod a savazást az incel kukimukiktól, akiknek nem jut korukbéli csaj, vagy a lottyadt nyanyáktól, mert elveszed tőlük a férfit...
2023. júl. 23. 03:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

#3 hamarabb kap savazást, mert egy hűtlen K, aki nem képes otthagyni a rosszul működő kapcsolatát. Inkább megcsalja a másikat (aki ki tudja, lehet éppen azon dolgozik, hogy megmentse a dolgot), ráadásul a pasi is megér egy pohár vizet, neki nem csak kapcsolata van, de rámozdul egy ugyancsak kapcsolatban lévő csajra.

El tudom képzelni, hogy mégha össze is jön a két fél, milyen nagy lesz ezek után az egymásba vetett bizalom :)) Már most azon izgul, hogy vajon a pasi lemondott róla valaki másért...

2023. júl. 23. 05:36
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

miert kellett volna hivnia?

jol erezte magát aztan a párjával ungibungi. nem fértél a képbe.

ha meg otthon se tud megfrlelnines seveledsenelkuledezés megy másnál se fog.

2023. júl. 23. 07:45
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
*megfelelni
2023. júl. 23. 07:45
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Csaljatok egymas parjait .. gusztustalanok vagytok.. oszinteseget varsz ? Ez remel vicc! Az ilyen romlot emberek mint ti nem az oszintesegre epultok fel.
2023. júl. 23. 08:14
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Egyenes viselkedést ne várj tőle!

Ez a kapcsolat nem erről szól.

2023. júl. 23. 08:19
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
8. Magatol se varjon.. mind2 moslek.
2023. júl. 23. 08:22
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
a kerdezo csak buta befolyásolható tyúk csak szerintem
2023. júl. 23. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!