Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlreagálom ezt az egészet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. De szeretném minél több ember véleményét meghallgatni.

Szóval, egy pasi több hónapja próbált a közelembe férkőzni, aztán megkeresett és el kezdtünk 1-2 hétig beszélgetni. Én benne vagyok egy régóta rosszul működő kapcsolatban, ő pedig egy se veled-se nélküled kapcsolatban, szinte nem is lakik otthon.

Aztán összehoztunk egy hirtelen találkozót, mert már mindketten látni akartuk egymást. (Hozzáteszem évek óta ismertük egymást már látásból) Sajnos ez sokáig nem

tartott, mert a választott helyszín nem volt túl ideális. Úgy alakult, hogy megesett pár csók is. Egyébként minden nap érdeklődik, ír, kiváncsi, emlékszik arra, hogy mit mondtam. Megosztja velem a mindennapjait.

Rengeteget bókol, dicsér. Nem rámenős. Viszont nincs úgymond tabu téma, simán a szexről is beszélünk. De nem rámenős, és látszólag nem akar felhívni csak úgy “filmezgetni”.

Viszont a “kapcsolatáról” eléggé hallgat. Egyszerűen nem tudom hova tenni. Eddig sajnos éretlen kisfiúkkal volt dolgom. Úgy érzem ő elég érett férfi. Bár van is korkülönbség köztünk (20 év …) Én 24, ő 44… Ettől függetlenül szerintem mindkettőnk részéről kialakult egy erős szimpátia.

Eddig jól alakultak a dolgok. Aztán tegnap elment iszogatni, és szinte egész este nem írt, bár fel sem lépett. Viszont valahogy zavar, hogy egy mondatot nem tudott írni nekem. Attól félek, hogy esetleg otthon aludt, újra szent a béke, én meg megyek a levesbe.

Nem mondom, hogy belehalnék, de azért eléggé szíven ütne a dolog. Mert eddig nagyon feldobott, hogy bejött az életembe. Viszont ezt a tettét nem tudom hova rakni. De az is lehet én reagálom túl.

2023. júl. 23. 01:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

"Én benne vagyok egy régóta rosszul működő kapcsolatban"

Először lépj ki, dolgozd fel a helyzetet, aztán keress olyat, akinek csak te vagy fontos.

2023. júl. 23. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Hogy mekkora gyáva gerinctelen férgek vagytok... Szenvedjetek mindketten jó sokáig még ha arra nem vagytok képesek, hogy szakítsatok a párjaitokkal. A kész/tuti biztos kapcsolatba ülnétek bele mindketten, de csak azért, mert önzőek vagytok, mast
2023. júl. 23. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
nem néztek csak magatokat, szánalom a köbön. :DDD
2023. júl. 23. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Úgy beszélsz erről az ismerkedésről, mintha teljesen természetes lenne hogy gerinctelen módon, a párjaitok háta mögött teszitek. Kicsit nézzetek már magatokba.
2023. júl. 23. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
#14 Nekem is ez a megdöbbentő. Olyan természetességgel részletezi, mintha mindenki ezt csinálná. Nagyon remélem, hogy azért vannak még tisztességes emberek.
2023. júl. 23. 12:06
 16/16 Ywerd ***** válasza:
86%

Amire nem fogsz válaszolni, kérdező,pedig ezt vetik fel az előttem válaszolók ,ki ki vérmérsékletéhez ,erkölcsi normáihoz mérten:

- miért félsz véget vetni a kapcsolatodnak ?

- miért nem tudod / akarod megpróbálni egyedül ?

- miért egy húsz évvel idősebbel?

A hosszú leírásból nem ártott volna ezeket a körülményeket részletezni.

A legnyilvánvalóbb,hogy anyagilag, lakhatás tekintetében kötődsz a jelenlegi kapcsolatodhoz.

A tanácsom : lépj ki a langyi ,nem működőből , és költözz külön, kóstolj bele az önálló létbe!

Több haszna is lesz :

- tisztába jössz magaddal

- önértékelésed reálisabb lesz

- nem kell máshoz alkalmazkodnod

Aztán utána mindjárt másképp tekintesz erre az új " kapcsolatra" is .

Mondom ezt elvált szülőként, aki az egy fizetésből gyerektartást fizet, eltartottja is van , akivel egy háztartásban él és otthon tart fenn . Önállóan, segítség nélkül.

Szívesen.

42F

2023. júl. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!