Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik 18-25 éves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik 18-25 éves kor körül jöttek össze a mostani párjukkal?

Figyelt kérdés

Kiszeretném emelni, hogy most NEM a női véleményekre/tapasztalatokra vagyok kíváncsi, szóval légyszi görgessetek tovább, pláne ha már nem is vagytok együtt azzal, akivel jártatok akkor még amikor benne voltatok a fent megadott korosztályban.

Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy nektek okozott-e gondot az, hogy még a szüleitekkel éltetek együtt vagy egyáltalán nem? Volt olyan, hogy közösen vettetek ki albérletet kényszerből másokkal, de attól még rendesen volt párkapcsolatotok? És ha ti még nem, a nő akivel összejöttetek az már egyedül élt vagy ő sem? A lényeg annyi, hogy nekem jó kapcsolatom van a szüleimmel és szeretem is a lakást, valamint a környéket ahol most lakunk. Egyikük nemrég munkanélküli is lett, szóval most kicsikét többel is kell támogatnom a szüleimet, illetve testvéremet, mint ahogy amúgy tettem eddig. Nemrég hagytam abba egyébként a tanulást, dolgozom már, kiveszem a részem a házimunkából, bevásárolok stb. A mostani árak, illetve fizetésem mellett, még nem igazán látom értelmét annak, hogy kivegyek egyedül egy albérletet, arról nem is beszélve, hogy kevesebb időm jutna így szeretteimre is, ráadásul nekem fontos az, hogy időt töltsek velük, amíg még megtehetem.

Hogyan lehet fenntartani az érdeklődést például, amikor nem nagyon van lehetőségetek kettesben lenni, elvonulni? Vagy a másik félnek mindenképp olyannak kell lennie, aki már egyedül lakik? Hetente hányszor találkoztatok személyesen? Hogyan oldottátok meg a szexet? Hány randitok volt és mi volt az a pont, amikor összejöttetek? Mi az ami ilyen körülmények között elmélyítette a kapcsolatotokat? Egyébként a fent megadott korosztályban ismerkedem, ha az segít bármit.

2023. júl. 30. 08:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam, mikor összejöttem a mostani barátnőmmel. Mindketten kolisok voltunk ekkor. Nemrég költöztünk össze albiba, most 22 évesek vagyunk.

Keresni kell lehetőséget elvonulásra, de nem kell ennek lakásban lennie. Ha szexre gondolsz elvonulás címszó alatt, az is megoldható sokféle helyen. De kettesben időt tölteni nem feltétlenül a 4 fal közt kell.

Kb minden nap találkoztunk

Kolis zuhany, éjjeli órákban közös helyiségek, szobatársak kiküldése, közös nyaraláson meg egyszerű volt, de mikor a szülőknél voltunk a gyerekszobában, akkor is tudtunk.

Sok randink volt. Az összejövés nem hirtelen történt, utólag kellett megegyezni mikor volt.

2023. júl. 30. 08:24
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: Köszi a választ! Nem nem csak szexre gondoltam. Vágom, hogy nem csak a 4 fal között lehetünk "kettesben" csak nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető az, hogy parkban, plázában, moziban, stb helyeken találkozgattok csak. Azt még megkérdezhetem mennyi időt töltöttetek kb együtt egy nap? Én például munka után kondizni is járok heti 3x, ez a munka mellett nem lenne "útban" nekünk pl szerinted?
2023. júl. 30. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármi megoldható, ha mindketten fontosnak tartjátok a kialakuló kapcsolatot.

Változó volt, eleinte általában csak pár órára találkoztunk két óra közt, de aztán voltak ilyen félnapos programjaink, pl randi+buli

Bartátnőm akkor dolgozott, egyetemre járt, gyakorlatvezető volt, zenekari tag meg minden. Én is hasonlóan elfoglalt voltam. Megoldható.

2023. júl. 30. 08:40
 4/11 A kérdező kommentje:
#3: Még egyszer nagyon köszi! Sok boldogságot a barátnőddel továbbra is!😁 A tesók tartsanak össze!💪
2023. júl. 30. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
4%

Engem sorra hajtottak el a csajok ennyi idősen, mert nem volt lakásom. Az volt az első kérdésük. Aztán persze most sincs, de barátnőm se.

39 f incel

2023. júl. 30. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem éltem már ennyi idősen a szüleimmel. Más férfiakkal éltem egy albérletben. Aztán a barátnőm is oda költözött (addig a szüleivel lakott), évekig élt ott, jól kijött a többiekkel is. Egyszer volt gond, mert részegen az egyik rányomult, de akkor már amúgy is elakartunk költözni.

Előtte vittem fel más csajokat is, nem volt gond. Nyilván valamennyire hallották a többiek a szexet, de nem panaszkodtak. Én is hallottam sokszor őket. Ez ilyen.

2023. júl. 30. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
6: szóval azért vannak huszonéves lakástulajok bőven, ők szedik fel a csajokat...:DDD
2023. júl. 30. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az már más kérdés, hogy ha a csajok ennyire rajonganak a lakásokért és megvan a pénz, akkor az ember miért korlátozódjon Magyarországra? Keletebbre olcsóbbak a lakások.
2023. júl. 30. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
De ki beszélt itt arról hogy van lakása? Egyikünknek sincs. Rengeteg párt ismerek a korosztályban és csak egyet, akik sajá lakásban élnek, de az is a lány apjáé valójában.
2023. júl. 30. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
9: a csajoknak kell saját lakás, mert valahol nekik is kell élni. Te nem lakásban élsz?
2023. júl. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!