Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek első barátnője egy 25 éves srácnak?
Válaszodat megindoklod légyszi!
Köszi:)
Nem, mert férfi vagyok és nem meleg.
De egyébként szerintem az ilyesmi nem kizáró ok, bár nyilván van olyan akinél igen, de nem kell vele foglalkozni. Igazából szerintem még azzal se nagyon, hogy ezen az oldalon mit írnak mert, ha kiírsz egy kérdést, hogy zavaró-e, hogy valaki kívülről befelé eszi a pizzát, akkor is lesz olyan akit ez zavarna.
Reklámozni én semmiképpen nem reklámoznám, viszont szimplán elmondanám, hogyha szóba kerülne. Hazudni vagy mást mondani meg nem éri meg, szóval én úgy gondolom, hogy még semmi nincs számodra veszve.
“Nem akarom azt, hogy egy pár év múlva rádöbbenjen a férfi, hogy ott van 30 évesen és még nem élte ki magát, mással akar együtt lenni. Ennek pedig igen nagy esélye van.“
Óóó, ez nem garancia semmire, nehogy azt hidd. 30-40-50 között ha jön egy kapuzárásári pánik, akkor mindegy ki mikor vesztette el, úgyis úgy érzi majd hogy nem élte ki magát. Semmire nincs garancia senkinél, egyén függő.
Én is voltam már így, nálam sem lett jó vége, ki akarta meg élni magát. Én sem vállalnám be megint, pláne így harminchoz közeledve, amikor lassan majd családot szeretnek.
25N
Amikor még társkeresőztem, egész sok idősebb srác nyitotta a beszélgetést azzal (kb), hogy "szia, zavar, hogy szűz vagyok"? És az az igazság, hogy alapból nem zavart volna, de az, hogy ennyire a képembe tolták, teljesen más megvilágításba helyezte őket. Görcsösséget láttam ezt illetően, lelki sérüléseket, önbizalomhiányt és sok felgyülemlett frusztrációt. Én egy kapcsolatban egyenlő fél szeretik lenni a párommal, nem valakinek a pszichológusa vagy gyógyítója (nyilván segítünk egymásnak, ha van valami akár lelki probléma is), de szeretem, ha másik is rendben van, nem mínuszból indít mentálisan, ezért nem.
Ha az adott srác nem lenne frusztrált, nem zavarná a helyzet, elfogadta volna teljesen belül a szituációt és pozitívan tekintene az életre, akkor egyébként nem lenne vele semmi baj.
Azzal sem, ha az illető egyébként ilyen téren már tapasztalt lenne, csak nem akart volna eddig megállapodni. (Feltéve, hogy szintén legyőzte ezt a hülyeségét és már meg akar.)
Ha viszont mindig csak futott volna mások után, és az első bekezdésben vázolt érzések lennének benne azért, mert sosem volt még párja, pedig mindig görcsösen szeretett volna, akkor szintén nem, a fent említett okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!