Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves kor körül első kapcsolat. Későinek számít?
Ezt hanyadszorra teszitek fel? Minden napra jut egy ilyen kérdés, lapozz vissza kérlek.
De újra leírom:
Nem, nem késtél el! Fejben dől el!
Szerintem meg sokmindenről lekéstél, de ha folyamatosan a múlt kimaradt lehetőségei miatt sírsz, akkor a jelenből is kihasználatlan idő lesz.
Én a covid miatt mindössze egy félévet voltan igazi egyetemista, a többi online oktatásban csináltam végig. Szar volt? Szar volt. Kimaradt rengeteg dolog az életemből, ami másnak megvolt? Kimaradt. Érdemes emiatt siránkozni, ahelyett, hogy kihasználnám a fiatal munkavállalói éveimet? Nem érdemes.
Na ugyanez igaz azokra, akik későn kezdték el az első párkapcsolatukat. Veszteség, nyilván. De ne tetézd azzal, hogy most sem élvezed ki, hanem a múlton merengsz.
Ok, akkor ugyanígy a nő szeretné tudni, hogy a férfi hány nőben járt, hogy ezáltal eldöntse, hogy szeretne-e valamit a férfival vagy nem.
Ilyen egyszerű, gyökérkém.
Már van normális kapcsolatom, de őszintén meghat az aggodalmad.
Mindenesetre kurvgyorsan felejtsd el, hogy a nők azért élnek, hogy kiszolgálják a férfiakat. Tragikusan el vagy tévedve, öcsi.
Vagy mindkettőnknek van köze egymás múltjához, vagy egyikünknek sem. Pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!