Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves kor körül első kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves kor körül első kapcsolat. Későinek számít?

Figyelt kérdés
Akinek 25 körül lesz először barátja/barátnője az egy kicsit el van késve? Sok dologból kimaradt így mintha már 15 éves korában lett volna először kapcsolata?
2022. dec. 3. 08:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én pl nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna bármiről, mivel ez az én életem és nem másé. Nem sémák szerint kell élni, bár a társadalom szereti a szabályokat, hogy mit mikor kell az embernek csinálnia. Engem sosem érdekelt az ilyesmi, csak élveztem az életet. Ha lett volna olyan, akivel érdemes lett volna összejönnöm, akkor lett volna, de általában plátói szerelmeim voltak. De az is szép időszak volt, mert ilyenkor az ember csak a pozitív dolgokkal szembesül a másik kapcsán, a sok rosszat, ami a kapcsolattal jár nem érzékeli.

Én semmit sem bánok és nem csinálnék semmit másképp. Így volt jó minden és így kellett lennie az én életemben, a máséban meg máshogy. Az a lényeg, hogy érezd jól magad.

Ennyi erővel sírhatna az ember azon is, hogy egy amerikai milliárdos gyereke már 18 évesen luxusautóval jár és gond nélkül utazgat a világban, luxusvillában él, nekünk meg az sosem fog összejönni. Nem érdemes más életéhez hasonlítgatni a sajátunkatm

2022. dec. 4. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. dec. 5. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!