Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vitt ebédelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vitt ebédelni a randin ha arra hívott meg? Nagyon bunkó vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Mondanom sem kell, nem lesz második. Felajánlott egy randit ahol elmennék ebédelni. Üres hassal mentem, tópartra ültünk ki. Rá is kérdezett egy óra múlva, hogy nem vagyok-e éhes, erre mondtam, hogy kicsit. Nem akartam letámadni, hogy: bszd meg kopok a szemem az éhségtől mikor megyünk már kajálni??!!! Sokat nevettünk, nem gondolnám, hogy a hangulattal lett volna gond.

Aztán csak ültünk, ültünk és végül hazavitt. Én meg mehettem főzni.

2023. júl. 30. 02:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Ezekután számomra nem lenne megbízható és ha rákérdezbe, hogy miért nem akarok többet találkozni, akkor őszintén elmondanám, hogy azéet mert ebédelni hívtál első randira és mégsem az történt.
2023. júl. 30. 08:23
 12/31 anonim ***** válasza:
96%
Oké, de mit reagált arra, mikor mondtad, hogy kicsit? Nem kellett volna szemérmeskedni, mondhattad volna, hogy nagyon is, sőt, már az elején is szóba hozhattad volna, amikor kiültetett a tópartra. Ettől függetlenül tahó a pasi, és jogos, ha nincs 2. randi. Szerintem spórolni akart.
2023. júl. 30. 08:41
 13/31 anonim ***** válasza:
21%

En nem csinalnam azt ha meghivnak kajálni hogy direkt éhesen menjek es felfaljam az étlapot is :D

Ilyenkor az evés nem azert van hogy jol lakassanak hanem egy gesztus csak hogy vmi kulturált korulmények kozt legyetek es gentlemankedni akarnak.

Illik keveset enni is.

Amugy en ott helyben kerdeztem volna hogy akkor topart es nem is kajáldába megyunk?

Kivancsi lettem volna miert változtat. Még sértő is lett volna.

2023. júl. 30. 08:49
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
13-as: A kérdezőt nem ismerem, de nekem pl. kicsi a gyomrom, kell éheznem előtte, hogy pár falatnál többet tudjak enni. Szóval, én pl. éhesen sem rendelek levest, főételt, desszertet, hanem örülök, ha a főétel nagyját meg tudom enni. Nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert nem zabált be fél órával előtte.
2023. júl. 30. 09:08
 15/31 anonim ***** válasza:
84%

13-as, nem kell letámadni a kérdezőt. Hol írta, hogy felfalni akarta az étlapot? Minek írod, hogy "illik keveset enni"? Nem illemtanról szólt a kérdést, felesleges a kioktatásod, ha nem tudod értelmezni.

Kérdező, dehogy reagálod túl, nem lehet a szavára adni a pasinak.

2023. júl. 30. 09:14
 16/31 anonim ***** válasza:
7%

Eleve paraszt dolog az is hogy ha meghivnak kajálni direkt nem eszel elotte:D

Ez olyan amikor vki fodraszhoz megy hogy direkt nem.mos hajat elotte es odaállit zsiros hajjal

Vagy aki ruhát varrattat leadja szennyesen a ruhát

2023. júl. 30. 09:18
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Férfiként írom, hogy a helyedben én rákérdeztem volna, hogy hol és mikor fogunk ebédelni, mert tudtommal egy ebédet ígértél? Pua trükk... de nagy trükk, arra jó, hogy a nő jogosan megszakítsa az emberrel a kapcsolatot.
2023. júl. 30. 09:18
 18/31 anonim ***** válasza:
6%

15

A felfalni az etlapot atvittem ertettem.

Nem illik ugy odaállitani hogy ő fog ma kajáltatni kulonben éhenhalsz mint vmi csöves ha nem adnak enni. Ez is bunkóság. Arra utazni hogy más etessen

De a srác se semmi.

Pont összeillenek

Egyik se kulturált.

2023. júl. 30. 09:20
 19/31 anonim ***** válasza:
8%

15 nem illemtan?

Eleve illedelembol akarta elhivni nem az a cél ilyenkor hogy etessünk egy éhezőt.

Hanem ez egy illedelmes gesztus lenne.

Az egész az illemrol szol udvariassagrol es nem arrol hogy ismerkedesi szakaszban valaki etet.

2023. júl. 30. 09:24
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
16, 18: Már ne haragudj, de miért lenne paraszt? Az a kellemetlen, ha meghívnak kajálni, és két falat után ülök csak felette. Ha nem telik rá a másiknak, nem muszáj ilyen programra hívni, ill. minden randin, talin szívesen fizetem a saját részem. Miért nem inkább azzal foglalkoztok, hogy az milyen paraszt, aki enni hív, aztán meg csak sétáltat, ücsörgünk?
2023. júl. 30. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!