Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vitt ebédelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vitt ebédelni a randin ha arra hívott meg? Nagyon bunkó vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Mondanom sem kell, nem lesz második. Felajánlott egy randit ahol elmennék ebédelni. Üres hassal mentem, tópartra ültünk ki. Rá is kérdezett egy óra múlva, hogy nem vagyok-e éhes, erre mondtam, hogy kicsit. Nem akartam letámadni, hogy: bszd meg kopok a szemem az éhségtől mikor megyünk már kajálni??!!! Sokat nevettünk, nem gondolnám, hogy a hangulattal lett volna gond.

Aztán csak ültünk, ültünk és végül hazavitt. Én meg mehettem főzni.

2023. júl. 30. 02:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
19%
Néma gyereknek az anyja se…
2023. júl. 30. 02:38
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
Még meg is kérdezte hogy éhes vagy-e..? Régi pua trükk de amugyis jobb lenne ha hagynád a csavot, egy férfi attól férfi ha hiteles.
2023. júl. 30. 02:40
 3/31 anonim ***** válasza:
14%
Annyira látszik, hogy ugyan az a pár megkeseredett pasi írkálja ki ezeket. Kellett volna menni bulizni ma, nem otthon idegeskedni.
2023. júl. 30. 02:40
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
#2 Ebben mi volt a trükk? Arra volt kíváncsi a srác, hogy a csaj forszírozza-e az ebédet vagy sem? Nem értem...
2023. júl. 30. 03:22
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon bunkó. Miért kérdés ez ezek után?
2023. júl. 30. 05:31
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Megspórolta az ebéd árát. Nem értem, mi a fenének ebd időre lett szervezve a randi és ebédre hívott, ha csak ücsörögni vitt?! És mgé meg is kérdi, hogy nem vagy-e éhes, és erre hazavisz? Hát, remélem, nem keres többet, vagy ha mégis, akkor nagyon vastag bőr van a képén. Ha nem érezte jól magát veled, akkor hamarabb is lefújhatta volna...OlcsóJános!
2023. júl. 30. 06:50
 7/31 anonim ***** válasza:
94%

Ez tényleg pua trükk? És mire való? Arra, hogy teljesen hülyének állítsa be magát, és azt a gondolatot váltsa ki a menekülő randipartneréből, hogy "úristen, mi baja van ennek"? 😂 Mert akkor eredményes.

Istenem, mik vannak!

2023. júl. 30. 07:13
 8/31 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem azért hívott ebédelni, hogy randinak érezd, de igazából csak beszélgetni akart a tóparton. Én sétálni szoktam hívni másokat, mert csendben sétálni sokkal kevésbé ciki, mint kussban ülni az étteremben, meg nem is szeretek szemben lenni a másikkal, mikor eszem, nehogy véletlen valami ciki legyen. Csak ugye én nő vagyok, megtehetem, hogy a programötletem béna, és akkor is örülnek, ha bedobok valamit, szerencsétlen pasik meg azt hiszik villantani kell.

Szerintem még nagyon fiatal lehetsz, ha nem mertél szólni, hogy éhes vagy, de tuti rosszul ment a randi is, én mindig elfelejtem, hogy éhes vagyok, mikor jó a társaság.

2023. júl. 30. 07:25
 9/31 anonim ***** válasza:
70%

En megmondtam volna ,h ehes vagyok,mert ebedet beszeltunk meg es erre keszultem,ugyh azonnal enni akarok. Nem latok ebben semminkivetnivalot. Siman kimondom,mit akarok.

Te nem voltal kepes kozolni a vagyadat,mas teruleten se ertettetek volna meg egymast…

N

2023. júl. 30. 07:33
 10/31 anonim ***** válasza:
93%

De mi ez a baromság, hogy nem közölte???

Válaszolt, hogy igen, éhes.

Bárhogy ment volna a randi, nem lenne második, az biztos.

2023. júl. 30. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!