Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexrandira célzott ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexrandira célzott ezzel vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem mit csinálunk randin. Azt mondta autóval megyük és ebédelünk. Direkt nem úgy írta, hogy autóval visz ebédelni, hanem külön szedte mintha két program lenne.
2023. júl. 28. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlgondolod! :D

Szerencsétlen pali írt egy ártatlan üzenetet, te meg már ilyeneken kattogsz.. 😅

2023. júl. 28. 09:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Az autókázás az kimondottan szex célzatú szokott lenni, nem?
2023. júl. 28. 09:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én legutóbb a havert hívtam autózni, mert meg akartam tudni, nincs-e repedés a blokk, vagy hengerfejben, esetleg tömítés.

Remélem nem hitte azt, hogy meg akarom d.gni.

2023. júl. 28. 09:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azt akarta jelezni, hogy nem gyalogoltok, nem tömegközlekedtek, hanem autóval mentek. Viszont az alapján, hogy a szexuális célzaton aggódsz, érdemes lenne mérlegelni, hogy mennyire ismered, mennyire bízol benne, beülnél-e egy vadidegen ember autójába elmenni ki tudja, hová.
2023. júl. 28. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy értelmezem, hogy az autókázás külön program, tehát nem a szomszédba mentek, hanem pl 50-100 km.
2023. júl. 28. 09:29
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha vadidegen, akkor ne autókázz vele sehova. Jóformán szabály, hogy idegenek autójába nem ülünk bele.

Talalkozzatok semleges helyen, ahol sok az ember körülötted, randizzatok, aztán menj haza egyedül!

2023. júl. 28. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. júl. 28. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztatok már?

Ha nem, eszedbe ne jusson beülni az ő autójába.

2023. júl. 28. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt egy srác, aki állandóan erősödött, hogy üljünk be a kocsiba, beszélgessünk ott. Ősz végén, tél elején találkoztunk, és az időjárásra hivatkozott. Én pedig inkább javasoltam egy plázát, mert nem ülök be ismeretlen ember mellé. A plázában is állandóan a kocsira célozgatott, meg hogy menjünk át máshova kocsival. Nem akartam, mert nem éreztem a bizalmat. Végül csak erősködött, hogy hazavisz kocsival. Mondtam, hogy inkább tömegközlekedek, aztán az állomásig elvitt végül. Szerencsére nem volt semmi rossz szándéka, utólag arra gondolok, hogy csak fel akart vágni a kocsival előttem. Pedig totál hidegen hagy. :D Mikor elutasítottam, közölte is, hogy milyen értékű autóban ültem úgy egyébként. :D

Ez az ember egyébként a szexre még csak utalást sem tett, ebből a szempontból normális volt. Tehát nem feltétlen egyenlő a kocsikázás a szexszel.

2023. júl. 28. 11:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyszer már taliztunk. Most bocs, de mégis mi a különbség, hogy láttam már egyszer vagy sosem? Vagy legyen 2x. Harmadjára is megölhet ha olyan. Nem gondoljátok agyatlanok?
2023. júl. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!