Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartom nem normálisnak?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és egy ideig ismerkedtem egy férfivel. Szex nem volt. Legutóbb olyan számomra minősíthetetlen "viccet" vagy nem is tudom mit mondott, hogy azóta megszakítottam vele minden kapcsolatot. Azt mondza hogy nincsenek heréi mert kasztrálták x évtizede. Nekem van hererákos ismerősöm, akinek a betegsége miatt valóban eltávolították a héréjét, és láttam mennyit szenvedett lelkileg és testileg is. Lényeg hogy amikor azt mondta hogy kasztrálva vab, együttérzően azt mondtam sajnálom. Majd elröhögte magát hogy csak viccelt. Na én ott megmondtam neki hogy nem tartom normálisnak azt, hogy ilyennel "viccel" és hogy normális embernek ilyet mondani eszébe sem jutna, és hozzátettem ez után egy szavát sem hiszem el, és megszakítottam vele az ismerkedést, az ismerettséget is. Szerintetek jól gondolom hogy az illető abnormális?2023. júl. 25. 14:00
21/28 anonim válasza:
Egy idióta!
Különbség, amikor valaki a fekete humort szereti és amikor valaki ízléstelenül próbál vicces lenni.
22/28 A kérdező kommentje:
Ez szerintem sem fekete humor volt! Az empátiámmal is szórakozott.
2023. júl. 25. 15:18
23/28 anonim válasza:
Szar poén volt. És akkor mi van??? A saját merevségeden is el lehetne gondolkozni most, hogy letisztáztuk a poén minőségét. Most a merevségedre is mondjuk azt, hogy abnormális? Szedjetek szét, de a te reakciód se volt normális akkor. Könnyedén egy nagy szarnak tituláljátok a másikat, merjen is egy rossz szót mondani.
24/28 anonim válasza:
Ja, hogy szórakozott az empátiáddal? Hát az Isten sújtson le minden erejével az ilyen emberre, aki az empátiáddal merészel szórakozni akár egy pillanatra is, nem igaz? Nyelje el a föld ültő helyében. Egyem az empátiád...
25/28 anonim válasza:
Merevedés megint más mint here zacskó rák!!!
26/28 A kérdező kommentje:
Az ide kommentelők nagy része finoman szólva az erzéketlenséget, a röhögjünk mindenen, semmit senki ne vegyünk komolyan szinten létezik? Kezdem érteni miert egyre több az elmebajos.
2023. júl. 25. 15:46
27/28 anonim válasza:
Hát, végigolvasva, a srác járt jól.
28/28 anonim válasza:
Igazad volt egy fogyatékos a pasi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!