Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tartom nem normálisnak?
Honnét kellett volna tudnia az illetőnek, hogy neked van hererákos ismerősöd? Betolt egy gagyi poént és ennyi. Te meg kiakadtál, mint egy hasonló szintű kisgyerek.
Ha még ennyire értetlen is vagy, tényleg jól járt az illető, hogy kiléptél az életéből.
2023. júl. 25. 14:23
7
Mégis mit reagálnál túl, baszki? :D Hát, amit mondott.
Nyilván szar poén. Kicsit sem vicces és nagyjából 12 éves kor körül illene kinőni az ilyeneket. De hagyjuk már, hogy ekkora tragédia.
Ilyen alapon azt sem mondhatom, hogy "Kinő a szakállam, mire kihozzák az ételt", hiszen mi van, ha a beszélgetőpartneremnek vagy egy hormonproblémás ismerőse, akinek nő létére szakálla nőtt. Nos, nagyjából ennyire jogos a felháborodásod.
2023. júl. 25. 14:24
2023. júl. 25. 14:27
Szerintem elég ciki ez a hópihéskedés, amit itt letolsz.
A poént meg szar volt nyilván.
2023. júl. 25. 14:29
2023, az év amikor már egy vicc is simán lehet szakító ok. Mert értem én, hogy sajnos egyre több a bizonytalan, identitászavaros ember, de ez már tényleg a kákán is csomót kereső kategória. :D
2023. júl. 25. 14:30
Én egészséggel, betegséggel nem szoktam viccelni, nem érdekel, hogy kinek az ismerőse vagy ki egyáltalán, egyszerűen ilyesmikkel nem illik poénkodnk még egy kicsit se.
2023. júl. 25. 14:32
17/28 A kérdező kommentje:
26-os így van. Csak zok "poénmodnak" betegséggel, akinek valamulyen mentális stikklijük van.
18/28 A kérdező kommentje:
A vicc szar volt. De az arra való reakciód is. Eleve ott a morbid humor kategória, amibe tipikusan olyan poénok tartoznak, amivel szerintetek nem illik poénkodni. Ergo, aki szereti a morbid humort, az mindenki beteg és abnormális? Oké, hogy neked nem tetszik és neked nem fér bele és összemosod az illemet a humorral (és hogy neked éppen volt egy releváns tapasztalatod, amiről a fene se tudott), de attól, hogy más képes ezeket külön kezelni, még nem egy abnormális idióta.
2023. júl. 25. 14:43
20/28 A kérdező kommentje:
Na figyelj! Ha valaki akit ismersz azt mondja neked hogy beteg, akkor te azt megkerdőjelezed? Normális ember empatikusan együttérez! Én is így tettem. Erre a képembe mondja hogy csak viccelt!
Kapcsolódó kérdések: