Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesség/félénkség milyen "szintjét" találják még normálisnak/vonzónak a nők?
Vajon az elfogaható szint, aki tök jól tud beszélni egy idő után, feltéve ha nem neki kell kezdeményezni és kezdetben csak és kizárólag "tét nélküli" beszélgetések vannak? Mindenről a világban... Nekem ez jól megy, de általában meg is maradok ezen a szinten, mivel nem vagyok "jó pasi" emiatt kezdeményezni biztosan nem merek majd sosem. Az a "jó pasik" privilégiuma.
Engem meg max. elzavarnának, hiába a többi dolog.
Hát, kb semelyik szintjét. A nőknél már bukta van annál a szintnél is, hogy magától nem nagyon szólal meg a srác.
Az anyukáknak kellenek a kisfiúk, de azok szülnek maguknak, nőnek ilyen "társ" nem kell.
Qva izgalmas lehet meg sokértelmű dolog egy ilyen nímanddal együtt lenni.
A túlzott félénkség az ostobaság jele. Ha egy ember nem fogja fel hogy a semmitől fél és hogy elszalad mellette az élet, az meg is érdemli hogy egyedül legyen. Természetes szelekció a neve...
A partvonalról könnyű okoskodni. Kár, hogy nem a semmitől félnek hanem a nyílvános megaláztatástól "mit képzelsz magadról" kérdésektől stb.
Nagyon okos hetes, szerinted az életben csak a nőzésnél vannak megrázkódtatások, rizikózások? :D
Szerinted nem volt hogy nekem ki kellett állnom véleményért, kollégáért, meg kellett szólalni, egy olyan emberhez, akinek 40 év rutin van a háta mögött, nekem meg 3 hónap, és a főnököm is. És igazam volt, utólag elismerte, de akkor is kis fiatal pitsa pályakezdőként meg kellett szólalni mert beteg élete múlt rajta.
Az hogy valami vadidegen max lekoptat és többé nem is
találkoztok...pff, hát kit érdekel. Azért érezd már a balanszdifit..
Csak ti vagytok ilyen önsajnáltatós mentális roggyantak. És meg is érdemlitek hogy ti ne adjátok tovább a génjeiteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!