Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kezdődő kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kezdődő kapcsolatban normálisnak számít, ha csak/szinte csak otthoni randik vannak?

Figyelt kérdés

Filmezés, főzés, beszélgetés, szex.

Kezdődő alatt úgy értem, hogy kb. 2-3 hónap.

Egyik barátnőmnek is két ilyen exe volt, illetve akivel most alakul nekem, vele először étteremben is voltunk, legutóbb otthon, meg mondta, hogy legközelebb főzhetünk együtt valamit.

Nincs ezzel sem baj, csak azt viszont nem akarom, hogy valakivel ne legyen semmi közös élmény.

Bár már került szóba többször is kirándulás beszélgetés alatt.

Szerintetek ilyen esetben csak szexet akarnak a srácok? (Nem úgy tűnik egyébként a viselkedéséből egyáltalán.) Vagy csak kényelmesebb nekik?

2020. jún. 9. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Pont, hogy a kezdetén nem kéne az otthoni randi. Ilyenkor mindig a kinti a jó.
2020. jún. 9. 16:05
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, nekem nem jonne be. Illetve persze ket kulteri randi koze befer egy otthoni, de en jobban kedvelem ilyenkor az elmenos programokat. Nem tudom, mi az oka, hogy otthonra akarjak szervezni, talan lustak, fantaziatlanok, emberkerulok, a latszat ellenere csak szexelni akarnak... egyik lehetoseg se tul vonzo :D
2020. jún. 9. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
Most mi van? Két-három hónapja együtt vagytok és agyon agyalsz, hogy csak szexet akar-e, azért mert többnyire otthon randiztok?
2020. jún. 9. 16:09
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Biztos nem mennék bele ilyen randikba az elején, szinte biztosra venném, hogy csak szexelni szeretne a pasi. Egyáltalán nem lenne szimpatikus.
2020. jún. 9. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

Pedig jóval gazdaságosabb, otthon kész egy étel X összegből, addig az étteremben rávágják a 100%-os árrést + aki enyhén szociális fóbiás, az annak jobb a 4 fal között. És elég primitív és bunkó hozzáállás a "hőőőőűűűűj, csak szekszt akar! Hőőűűűűj, csak hátsó szándéka lehet!"

És még én vagyok paranoiás.

2020. jún. 9. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
Mert ha mindig elvisz valahová akkor nem akarhat csak szexet?
2020. jún. 9. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
Az együtt főzés nem közös élmény, csak ha elvisz drága étterembe? :D
2020. jún. 9. 16:17
 8/14 A kérdező kommentje:

Pl. ki lehetne menni a parkba is, vagy esetleg fagyi, komoly 300 Ft. Nem nagy dolgokra gondolok.

Nem vagyunk még együtt, de már régóta ismerkedünk.

2020. jún. 9. 16:18
 9/14 A kérdező kommentje:
De, nincs is baj azzal sem.
2020. jún. 9. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Régóta ismerkedtek, a lakásból alig mentek ki talikor... Hát, rakd össze... Hány évesek vagytok?
2020. jún. 9. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!