Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdődő kapcsolatban normálisnak számít, ha csak/szinte csak otthoni randik vannak?
Filmezés, főzés, beszélgetés, szex.
Kezdődő alatt úgy értem, hogy kb. 2-3 hónap.
Egyik barátnőmnek is két ilyen exe volt, illetve akivel most alakul nekem, vele először étteremben is voltunk, legutóbb otthon, meg mondta, hogy legközelebb főzhetünk együtt valamit.
Nincs ezzel sem baj, csak azt viszont nem akarom, hogy valakivel ne legyen semmi közös élmény.
Bár már került szóba többször is kirándulás beszélgetés alatt.
Szerintetek ilyen esetben csak szexet akarnak a srácok? (Nem úgy tűnik egyébként a viselkedéséből egyáltalán.) Vagy csak kényelmesebb nekik?
Pedig jóval gazdaságosabb, otthon kész egy étel X összegből, addig az étteremben rávágják a 100%-os árrést + aki enyhén szociális fóbiás, az annak jobb a 4 fal között. És elég primitív és bunkó hozzáállás a "hőőőőűűűűj, csak szekszt akar! Hőőűűűűj, csak hátsó szándéka lehet!"
És még én vagyok paranoiás.
Pl. ki lehetne menni a parkba is, vagy esetleg fagyi, komoly 300 Ft. Nem nagy dolgokra gondolok.
Nem vagyunk még együtt, de már régóta ismerkedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!