Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kezdődő kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kezdődő kapcsolatban normálisnak számít, ha csak/szinte csak otthoni randik vannak?

Figyelt kérdés

Filmezés, főzés, beszélgetés, szex.

Kezdődő alatt úgy értem, hogy kb. 2-3 hónap.

Egyik barátnőmnek is két ilyen exe volt, illetve akivel most alakul nekem, vele először étteremben is voltunk, legutóbb otthon, meg mondta, hogy legközelebb főzhetünk együtt valamit.

Nincs ezzel sem baj, csak azt viszont nem akarom, hogy valakivel ne legyen semmi közös élmény.

Bár már került szóba többször is kirándulás beszélgetés alatt.

Szerintetek ilyen esetben csak szexet akarnak a srácok? (Nem úgy tűnik egyébként a viselkedéséből egyáltalán.) Vagy csak kényelmesebb nekik?

2020. jún. 9. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Ja, azt hittem karantén volt. Ez nem 2020-as kérdés?
2020. jún. 9. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónap után van szex, de annyira még nem 'ismer', hogy össze is jöjjön veled? Ébredj fel, kérdező, dugipajti vagy. Nem fog erőlködni, ha így is megkapja, amit akar.
2020. jún. 9. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Azt csináljátok ami mindkettőtöknek tetszik. Nincs baj az otthoni randikkal ha jól érzitek magatokat.
2020. jún. 9. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Első körökben, főleg hogy ilyen jó idő van sokkal jobb programozni, menni ide oda. Kérdésből nem értem pontosan, ha még nem jöttetek össze akkor valószínű csak szórakozik, de mindenesetre nem tervez veled komolyat. Ha meg összejöttetek akkor sem garancia arra, hogy komolyan tervez, vagy csak szimplán nagyon unalmas állandóan otthon ulos tipus. Utobbi azert gáz, mert ha kapcsolat elején ilyen akkor ez nem fog változni. Úgyhogy bárhogy is legyen ez elég rosszul hangzik.
2020. jún. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!