Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sietnek ennyire, mi jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sietnek ennyire, mi jár ilyenkor a fejükben? Ez normálisnak tekinthető, és csak szerintem ijesztő, vagy tényleg nem oké?

Figyelt kérdés

20-25 éves srácoknál, szinte már megszoktam, hogy rettentően sietnek, 1-2, akár még csak nem is randi, hanem baráti társasággal való iszogatás után, képesek benyögni nekem hogy így szeretnek, úgy szeretnek, legyek a barátnőjük. És szerintem ez nagyon ijesztő, természetesen egyből menekülök.

Én ezzel képes vagyok akár fél évig is várni, úgy hogy mindennap beszélünk és találkozunk vagy heti 3x :D most pont egy ilyen helyzetben vagyok egy idősebb férfival. És nekem kell is ennyi idő hogy tényleg kialakuljon bennem valami, és azt szeretem ha

a másik fél is hasonló. Mostanában tervezem elmondani neki hogy szeretem (bár úgy is tudja :) ) - és pont emiatt jutottak eszembe a korábbi tapasztalataim.

A szexszel egyáltalán nem várok túl sokáig, nem vagyok egy szüzike típus, mielőtt meggyanúsítanátok :D

Szóval, bennem van a hiba, tényleg furcsák az ilyen emberek, vagy esetleg mindkettő? :D

2023. máj. 19. 00:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

1, A srácok elvárásai jellemzően kisebbek, így könnyebben élik bele magukat a dologba.

2, Amíg te bármikor előránthatsz a semmiből fél évekre valakit, addig náluk ez nem játszik.

Egyébként férfiként én sem tudom ilyen hamar beleélni magam a dolgokba, de azért fél évet várni... Hát, na. Ha valakinél érzem, hogy passzolunk, az kiderül pár hónap alatt.

2023. máj. 19. 00:41
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hogy passzolunk, az kiderült hamar, és egyértelműen látszott hova tart a dolog. De szeretni valakit egészen más szerintem.

Persze tudom azért hogy nem szokványos amit csinálok :)

2023. máj. 19. 01:05
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Többre értékelem az olyan csajokat akiknek van tartása, körültekintőek e téren. Azt viszont simán dobnám aki szexre hajlandó rövid időn belül, de kapcsolatba nem menne bel. Azt meg főleg aki velem ismerkedik így, e közben mással szexel.

(egy idősebb pasi😊)

2023. máj. 19. 04:10
 4/16 A kérdező kommentje:

#3 senki nem mondta hogy én szexelek mással is :)

És megnézném azt a pasit aki fél évig várna rám. Szórakoztató vagyok, de azért ennyire nem :D

Na meg ilyen pedig nekem nem kéne...

De még szerencse hogy nem kell mindenkinek megfelelni, igaz? ☺

2023. máj. 19. 05:06
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Persze, hogy nem kell mindenkinek megfelelni, de van olyan nő akire szívesen várnák fél évet is.😊

2023. máj. 19. 05:27
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Felületesek.
2023. máj. 19. 05:46
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert ha valaki nem jó nekik elsőre, akkor rohannak tovább a többi nő irányába.
2023. máj. 19. 07:02
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon kevésben van annyi tartás, hogy várjon egy lányra.
2023. máj. 19. 07:11
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, akkor én máshogy működöm, nekem nem derogál várni egy lányra. Az ismerkedés eleve egy hosszabb folyamat. Meg kell ismernünk egymást, hogy összeillünk-e, tudunk-e egymással jól bánni, őszintén tudjuk-e egymást szeretni/elfogadni... ezek fontos dolgok, ez nem derül ki pár hét alatt.

Az elején annyi látszik, hogy két ember összeillik-e, de ez még nem minden, hanem egy jó alap. Ettől még "csak" összeillenek, de nem derült ki, hogy tudják-e szeretni is egymást.

Nekem fontos egy kapcsolatban, hogy barátok is legyünk. Ez meg nem megy pár nap alatt. Ha barátként is tudjuk egymást támogatni, akkor társként is esélyünk van működni. Ezért van az, hogy amikor elmúlik a szerelem, akkor kiderül, hogy még barátként sem szereti egyik a másikat, mert az egész személyt elveti. A barátaink felé nincs egy nagy érzelmi kötelék, hanem elfogadjuk, szeretjük őket, tehát sokkal átláthatóbb az egész.

Persze most nem azt mondom, hogy nem kell a szerelem, mert anélkül nem menne nyilván. Csak sokszor ezek fellángolások maradnak, és ha kihül, akkor derül ki, hogy "őt" szerettem-e, vagy csak az érzést.

Szóval én várnék a másikra, annál is inkább, mert tartós párkapcsolatot szeretnék, és ki kell derüljön, hogy összeillünk-e. Az időt nem lehet kispórolni szerintem. Nagyon a szex körül forog minden. Akik nem akarnak időt "fecsérelni" az ismerkedésre, pont azok veszthetnek időt azzal, hogy folyamat próbálkoznak. Ennyi idő alatt meg sem lehet szeretni valakit, nem is kell csodálkozni, hogy senki nem lesz jó, mivel idő sem volt hagyva.

2023. máj. 19. 09:17
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha heti háromszor találkoztok és szexeltek is, akkor konkrétan mivel vársz te fél évet is? Hogy kimondjátok, a barátnője vagy vagy hogy szeretlek? Azta. Ez aztán nagy lépés a kapcsolatban.
2023. máj. 19. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!