Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sietnek ennyire, mi jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sietnek ennyire, mi jár ilyenkor a fejükben? Ez normálisnak tekinthető, és csak szerintem ijesztő, vagy tényleg nem oké?

Figyelt kérdés

20-25 éves srácoknál, szinte már megszoktam, hogy rettentően sietnek, 1-2, akár még csak nem is randi, hanem baráti társasággal való iszogatás után, képesek benyögni nekem hogy így szeretnek, úgy szeretnek, legyek a barátnőjük. És szerintem ez nagyon ijesztő, természetesen egyből menekülök.

Én ezzel képes vagyok akár fél évig is várni, úgy hogy mindennap beszélünk és találkozunk vagy heti 3x :D most pont egy ilyen helyzetben vagyok egy idősebb férfival. És nekem kell is ennyi idő hogy tényleg kialakuljon bennem valami, és azt szeretem ha

a másik fél is hasonló. Mostanában tervezem elmondani neki hogy szeretem (bár úgy is tudja :) ) - és pont emiatt jutottak eszembe a korábbi tapasztalataim.

A szexszel egyáltalán nem várok túl sokáig, nem vagyok egy szüzike típus, mielőtt meggyanúsítanátok :D

Szóval, bennem van a hiba, tényleg furcsák az ilyen emberek, vagy esetleg mindkettő? :D

2023. máj. 19. 00:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 nem csak kimondani kell :D nekem ennyi idő kellett hogy

egyáltalán elkezdjek érezni valamit. Ami igen, nagy változás. Neked lehet ez nem számít egy kapcsolatban, de nekem igen :D

2023. máj. 19. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Jó a meglátásod.

Kapcsolathoz érzelem kell. Ugyan úgy mint a jó szexhez. Érzelem nélkül az is csak szimpla b@szás, semmi több.

2023. máj. 19. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Mi 4 hónap után már együtt éltünk. De, fontos nekem egy kapcsolatban - mármint a szeretlek szó, maga az, hogy egy pár vagyunk, szerintem soha nem lett kimondva, nem vagyunk tinik, hogy na most akkor járunk? Csak nekem max nem telik ez fél évbe. Nem vagyunk egyformák.
2023. máj. 19. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

A szerelem nem így működik, ahogy leírod. Oké, hogy 2 hét után nem vagy még biztos abban, kapcsolatban akarsz-e lenni valakivel, de bocs, akihez 6 hónap kell, hogy érezz valamit iránta, azzal meg kár összejönni, abna tuti nem szerelmes vagy.

Mondjuk, ilyen alapon én nem értem, hogy lehet érzelmek nélkül szexelni. Minimum vonzódok ahhoz, akivel szexelek, de akkor mrg nem kell fél év az érzelmek kialakulásához.

2023. máj. 19. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, ha bennem nem mozgat meg valami az első napokban, nincs rózsaszín köd, akkor nálam fél év múlva se lenne.
2023. máj. 19. 13:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Nekem sok időbe telik bárkit közel engedni magamhoz (valószínűleg traumák miatt) , hogy megszeressem, kötődjek is, az meg mégtöbb.

Viszont megmozgatni persze megmozgatott, nem véletlenül fektettem ennyi energiát a dologba. Sőt, hogy őszinte legyek legalább két éve tetszett nagyon, de bizonyos okok miatt nem gondoltam hogy bármi lehet köztünk :) közben volt 1-2 kapcsolatom is, aztán végül így alakult.

2023. máj. 19. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!