Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már olyan nővel/férfival, aki rendkívül bölcs volt?
Figyelt kérdés
Esetleg ha nem is randiztál, de személyesen ismertél szokatlanul bölcs embert. Aki nem pusztán intelligens volt, hanem sok elgondolkodtató dolgot mondott, akár az élethez, akár az emberekhez való hozzáállásról. Általában az ilyen személyek jó emberismerőek is. Illetve szerintem nekik már a szemük is utal erre, nem üres a tekintetük, hanem van mélysége, mintha belelátnának a másikba.
Ha már voltatok együtt, randiztatok vagy akár csak ismertetek ilyen bölcs ellenkező nemű embert, meséljetek róla! Mennyire találtátok vonzónak ezt a tulajdonságát? Hány éves volt? Hány ilyen emberrel találkoztatok eddig?
2023. júl. 24. 14:20
21/23 anonim válasza:
Még nem. Okostojás csajokat, nőket elkerülöm. Pasiként magam se vagyok az.
22/23 anonim válasza:
A 13-as válaszoló vagyok.
A szóban forgó illető férfi...
23/23 anonim válasza:
Igen, nagyon odavagyok a különösen okos emberekért, ők azok akik igazán le tudnak venni engem a lábamról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!