Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom be az érzelmileg elérhetetlen, bunkó
palikat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már elegem van ebből. A homlokomra van írva, hogy bohóc vagyok, rúgjál meg? Akárhányszor beszélek valakivel (általában ők szoktak kezdeményezni) pár nap után kijön az igazi énjük és iszonyat pofátlanok és bunkók lesznek. Nyilván az elején megy a kedveskedés ezerrel, de 3 nap után ez nem fenntartható nekik (mert ugye megjátszották az egészet). Kedvencem az mikor ghostolnak, szóval a semmiből nem írnak már vissza. Én megértem ha talált valaki mást, de legyen gerince akkor elutasítani. A másik az, hogy MINDENT hisztinek vesznek. Pl.: Elmondom neki a nem tetszésemet egy bizonyos dolog kapcsán, ( pl. viselkedés,hogy erőszakos valamiben stb.) erre meg azt mondják hogy ugyan ne hisztizzek már. Magyarán ha egy nő kifejezi az érzéseit vagy a nem tetszését az egy lányos hiszti, és hagyják abba. Megáll az ész. Néha tényleg elgondolkodok, hogy jobb lenne nekem szinglinek maradni, ha az élet csak ilyen embereket sodor elém. Baratnoimnek pl vannak barátai, de ők normálisan viselkednek általában. Szóval lehet csak én vagyok a balszerencsés.
29 válaszoló, én is ismerkedtem hasonlóval, aztán 1 hónapnyi beszélgetés után neki is kibújt a szög a zsakbol. Addig eljátszotta, hogy ő milyen figyelmes,tepert, aztán mikor úgy érezte hogy bebiztosította magát,akkor leszarta az egészet, és máshogy kezdett el viselkedni (gondolom nem bírta már tartani a szinjatekot) Gondolom a válaszolók 90 % (akik férfiak gondolom) azt gondolja hogy a normális értékrendű pasik pl. Sorhasúak, nem figyelnek magukra, nem igényesek, hanem kétkezi melót csinálnak, és egyszerű emberek. Nem csak a külső fontos, de valljuk be az esetek 90%ban a nők nem ilyennel akarnak összejönni. Gondolom arra gondoltak,hogy az ilyen embereket nézik a nők sokszor levegőnek és nem áldoznak rájuk figyelmet, esélyt se adnak nekik, hanem máris a rossz fiukra mennek. Mert ők aztán tényleg kívül belül rendben vannak . Ahogy a férfiak se jönnek össze egy számukra nem kívánatos nővel, úgy a nők se fognak összejönni egy olyan pasival ami nekik nem tetszik.
2023. júl. 21. 12:44
32/39 anonim válasza:
30: Egyetértek.
Csakhogy itt annyi történt, hogy egyik este, amikor nem hűlt le a levegő, jött egy megjegyzés, hogy hát ezt nem lehet máshogy kibírni, csak így, és "így" címszó alatt érkeztek farokfotók, farokverős videó és az igény a viszonzásra, ennek megtagadásáért cserébe pedig a Kérdező által is említett lehisztisezés. Nyilván lezárás, törlés, tiltás, de na... Ha egy ilyen is ekkora gyökér, akkor miről beszélünk?! Ez nem az a szint, hogy nincs mindig 100% vidámság, nincsenek negatív tulajdonságok, adódnak kezelendő konfliktusok.
2023. júl. 21. 12:50
33/39 anonim válasza:
Szerintem nem a sörhasú férfiakat mondanak jó belsővel rendelkező embernek itt a többiek. Hanem egyszerűen azt gondolták neked nem elég izgalmasak és az ilyen színjátszó férfiak vesznek le a lábadról.
Szerintem még mindig van benne logika, de ez egy szubjektív vélemény, ahogy írtad ez nem igaz.
Nekem az a tapasztalatom (szerintem normális férfiként) hogy a nők többségét nem érdeklem. Ami régen zavart, de aztán rájöttem nem is tudnék velük lenni, mert ők se a normális rétegben tartoznak. A kevéske nő akiket bevonzok, azok a normálisak. Csak nehéz megtalálni őket . Szóval inkább kevesen vagyunk az a probléma . Élőben kell ismerkedni. Ott egyből lejön.
2023. júl. 21. 15:46
34/39 anonim válasza:
32. Ilyen eszembe nem jútna..
2023. júl. 21. 15:55
35/39 anonim válasza:
34: Látod, én sem gondoltam volna róla az előzmények alapján. És még ki tudja, mik buktak volna ki, ha folytatom vele. Pedig egy normális(nak látszó) ember... Ne hivatkozzon itt szerintem senki az emberismeretre, nem azon múlik. Meg nem is azon, hogy kit "engedek" közeledni. Lutri az egész. Más nő sem jobb, ügyesebb, nincs jobban résen stb. Csak pont jókor jó helyen a megfelelő ember kezdeményez nála, aztán sok-sok idő, történés, különböző élethelyzetek során be is bizonyosodik, hogy igen, ő éppen tényleg rendben van, nem pedig csak úgy tűnt.
2023. júl. 21. 16:16
36/39 anonim válasza:
35. Ez oke. Viszont arc -név nelkul nettes ismerkedesnel meg jo , hogy belefuthatsz ilyen farok mutogatokba.. itt ember ismeretrol szo nincs, mivel arrol csak elo kontakt eseten beszelunk.
2023. júl. 21. 16:28
37/39 anonim válasza:
Csak élő kontakt esetén beszélünk emberismeretről? Mi van?...
Chatelésből rengeteget le lehet szűrni, lehet neked sovány hozzá az intelligenciád...
2023. júl. 21. 17:01
38/39 anonim válasza:
Mert válogatós vagy, mindig a legjobb "rosszfiút" keresnéd és persze, hogy nem jön össze. Lejjebb kellene adni, esetleg a normálisabb férfiakat is észrevenni, akik nem sportkocsival jönnek az első randira.
2023. júl. 21. 21:24
39/39 anonim válasza:
"(általában ők szoktak kezdeményezni)"
Na igen....Szóval ez is olyan, hogy a csaj elvárja, hogy a pasi legyen egy Kaszanova, aztán csodálkozik amikor lelép meg bunkó. Újdonság: nekik van másik meg harmadik meg negyedik, bárkinél tudnak kezdeményezni nem csak nálad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!