Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok neketek milyen pasik jönnek be külsőleg?
Linket, küldjetek vagy képet róluk!
Azt is irjátok le, ti hogy nézetk ki!
170 cm vagyok, 50 kg sem, világosbarna hajú, kék szemű.
Legalább azonos magasságú vagy picit magasabb és lehetőleg szintén vékony (genetikailag). Ne: kigyúrt, nagydarab, masszívabb típus vagy kifejezetten túlsúlyos. Szem- és hajszín mindegy. Nem vagyok szép arcú, így nyilván neki sem kell jóképűnek lennie, csak tetsszen (és persze én is neki), de ezt már nem lehet konkrét paraméterekkel leírni. Valamiféle arcszőrzete legyen, de azért nagyobb szakáll ne.
Álmodik a nyomor...
"Aztán miért emelgetne, mi célja lenne?"
Mert állítólag ő tartozik az erősebbik nembe és bizony bizonyos esetekben szükség van a fizikai erőre.
Egy együttlakás esetén bizony időnként szükség lesz arra, hogy bútorok legyenek arrébb pakolva, illetve hát az azért nem túl nagy elvárás, hogy a saját testsúlyának megfelelő súlyt kb mindneki fel tudjon emelni, szóval ha egy várhatóan 60-80 kg-os, elvileg ereje teljében lévő férfi erre nem képes, akkor ott elég nagy probléma van. Ettől még nem lesz valaki kigyúrva, csak simán nem betegesen sorvadtak az izmai.
Többnyire a nálam kicsivel magasabbak (én 176 cm vagyok), sportos alkatúak (akin látszik, hogy edz, de nem ez az életének a központja) jönnek be. Nagyon tetszik a kicsit hosszabb, dús haj, főleg, ha sötét színű. Egy aranyos mosoly vagy egy szép szempár nagyon meg tud fogni.
A páromról (aki megfelel a fentieknek) nem szeretnék képet küldeni, ezért az alábbi férfiakat hoznám fel példának:
~ Hozier: [link]
~ Freddy Carter: [link]
~ Joe Keery: [link]
~ Sam Clafin: [link]
~ Taru & Roan Carr-Hartley: [link]
Én 176 cm vagyok, vékony (a kérdés kedvéért megmértem és 57 kg vagyok) és kicsit sportos alkat. Kicsivel a derekam alá érő sötétbarna, egyenes hajam van.
Az ideálom 180 feletti magasságú, vékony-sportos férfi. Arcra nem az agresszív, baltával faragott típus, hanem inkább az aranyosabb, helyes arc.
Én 170 cm magas vagyok, 64 kiló, hosszú szőkésbarna hajjal és a többség szerint szép arccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!