Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hany igaz szerelem letezik az ember eleteben?
Egy időben egy. De életed során lehet sok is. Én úgy gondolom, hogy rengeteg potenciális 'igazi' rohangál a világban egy ember számára. És változhatnak is. Abban nem hiszek, hogy egy embet lett teremtve mindenkinek.
A szerelem lehet igazi, akkor is, ha előtte már mást is szerettél igazán. Végtelen sok nem lehet, mert azért valamennyi időre szükség van, hogy ilyesmi kialakuljon (szerelem lehet első látásra, igaz szerelem nem, legfeljebb azzá alakul)
(Ezt úgy írom, hogy nekem a jelenlegi párom az első igazi szerelmem, egyben az első párom is)
Szerintem amennyire képes vagy. Van, aki az "igaz szerelmébe" sem ad 100%-ot traumák vagy egyéb miatt. Van, aki meg mindenbe.
Ha 1 létezne... ez először is elég romkomos, másrészt honnan tudod, hogy magyar? Vagy épp most él? Lehet 600 év halott.
Nekem három kapcsolatom volt.
Ebből egy volt az,ami nekem a nagy Ő volt és az igazi szerelem.Az utolsó párom.
Mióta szakított, azóta nincs már senkim, nem is lesz. Ugyan lelkileg helyrejöttem, de képtelen lennék szeretni bárkit is.Semleges vagyok évek óta.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!