Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hany igaz szerelem letezik az ember eleteben?
Nekem 2 .
Fiatalon még amikor csak szárnypróbálgatások vannak és jön az első igazi "tini " szerelem ami hatalmas csalódással ér véget, majd pár év után kicsit megkomolyodva az akivel össze is házasodsz.
25n
0,vagy 1.
Nemhiába igaz szerelemnek nevezik, azzal együtt maradsz, a többi "csak" szerelem, ami lehet lángoló, lehet kevésbé heves, lehet a kettő keveréke is, de nem az igaz szerelem.
Sajnos nem volt még, de lehet belefutok még.
Ha hiba van és nem hagyja, hogy javíts rajta a másik, nem ad esélyt, akkor az nem igaz szerelem, hiszen az áldozatokkal jár, megbocsájtással, kompromisszumkészséggel jár.
Persze ha a baki nem hozható helyre, mert olyan súlyos, mélységű olyan esetben sem igaz szerelemről beszélünk, mert elkövetted holott nem kellett volna...
#7 en abba hiszek hogy tobb igaz szerelem is van amit mi alakitunk valamilyenne
De ugyanigy vissza is fordithatjuk ha a masikkal megutaltatjuk magunkat
Ez ketiranyu utca
Lehet en is attol felek legjobban hogy mar nem tudok olyan lelkes lenni mint regen es igy nem lehet olyan vegkimenetel mint regen
Jo dolog valaminek ugy orulni felhotlenul mint egy gyerek
Amúgy bocsánat, hogy megint kotyogok, de nem értem hogyan lehet több igaz szerelem, amikor mondjuk volt már 5 párkapcsolatod, múlt időben vagyunk hiszen vége lett.
Szerelem lehet természetesen ezt senki nem cáfolhatja meg, de akivel együtt maradsz, a szerelmet tápláljátok, úgy érzed és ő is, hogy tényleg, de tényleg egymásnak vagytok teremtve 20 év után is, együtt öregedtek meg az az igaz szerelem szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!