Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hany igaz szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hany igaz szerelem letezik az ember eleteben?

Figyelt kérdés
31 eves vagyok es ugy erzem lemaradtam rola. Ket lany volt az eletembe akibe fulig
2023. júl. 18. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
1
2023. júl. 18. 22:27
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem bármennyi, véletlen kérdése, milyen emberekkel ismerkedsz össze, nem mindenki váltja ki ugyanazt, de ettől még más kiválthatná, max nem ismered meg.
2023. júl. 18. 22:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezt mibol gondolod? Hogy tovabb innen?
2023. júl. 18. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem 2 .

Fiatalon még amikor csak szárnypróbálgatások vannak és jön az első igazi "tini " szerelem ami hatalmas csalódással ér véget, majd pár év után kicsit megkomolyodva az akivel össze is házasodsz.

25n

2023. júl. 18. 22:32
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

0,vagy 1.

Nemhiába igaz szerelemnek nevezik, azzal együtt maradsz, a többi "csak" szerelem, ami lehet lángoló, lehet kevésbé heves, lehet a kettő keveréke is, de nem az igaz szerelem.

2023. júl. 18. 22:35
 6/17 A kérdező kommentje:
#5 neked volt mar? Ez biztos? Igazsagtalan lenne az elet ha egy hiba miatt lemaradnank a legjobb reszerol
2023. júl. 18. 22:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem volt még, de lehet belefutok még.

Ha hiba van és nem hagyja, hogy javíts rajta a másik, nem ad esélyt, akkor az nem igaz szerelem, hiszen az áldozatokkal jár, megbocsájtással, kompromisszumkészséggel jár.

Persze ha a baki nem hozható helyre, mert olyan súlyos, mélységű olyan esetben sem igaz szerelemről beszélünk, mert elkövetted holott nem kellett volna...

2023. júl. 18. 22:43
 8/17 A kérdező kommentje:

#7 en abba hiszek hogy tobb igaz szerelem is van amit mi alakitunk valamilyenne

De ugyanigy vissza is fordithatjuk ha a masikkal megutaltatjuk magunkat

Ez ketiranyu utca

Lehet en is attol felek legjobban hogy mar nem tudok olyan lelkes lenni mint regen es igy nem lehet olyan vegkimenetel mint regen

Jo dolog valaminek ugy orulni felhotlenul mint egy gyerek

2023. júl. 18. 22:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor higyjél és aszerint élj, sok sikert.
2023. júl. 18. 22:54
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy bocsánat, hogy megint kotyogok, de nem értem hogyan lehet több igaz szerelem, amikor mondjuk volt már 5 párkapcsolatod, múlt időben vagyunk hiszen vége lett.

Szerelem lehet természetesen ezt senki nem cáfolhatja meg, de akivel együtt maradsz, a szerelmet tápláljátok, úgy érzed és ő is, hogy tényleg, de tényleg egymásnak vagytok teremtve 20 év után is, együtt öregedtek meg az az igaz szerelem szerintem.

2023. júl. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!