Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SBO-n dolgozok orvos írnokként, tinderen orvosnak adtam ki magam, érdemes volna bevallani, hogy nem vagyok az?
Aki nem ismerné a rövidítést - Sürgősségi Betegellátó Osztály. 6 éve vagyok itt orvos-írnok.
Nagyon sokat tanultam, terápiákról, latin kifejezések, diagnózisok, betegségek stb. Egy laikussal teljesen el tudom hitetni, hogy szakmabeli vagyok.
A tinderen most úgy ismerkedtem, hogy rezidens orvosnak adtam ki magam. Nagyon sok a matchem és nagyon imponál a nőknek. Amikor beszélünk gond nélkül tudom előadni a szakmai részét is, nem esik sok szó róla de az elég meggyőző.
Most alakul 1 fiatal nővel elég szépen minden.
Szerintetek be kellene valljam, hogy orvos-írnok vagyok és nem Dr.?
Vagy végül is csak nem a végzettségembe szeret bele, az más tészta, hogy negyedét viszem haza egy orvosnak, de csak nem aranyásó mindenki.
Még jó, hogy azt nem mondják, hogy komoly kapcsolat miatt regisztáltak.
Oh, wait...
A tindert 10 emberből 9 nem veszi komolyan szerintem, kár ennyire fennakadni ezen.
Nem egy csajjal randiztam, aki totálisan rottyon volt mentálisan, vagy legalább egy pszichológus nem ártott volna melléjük.
Nekik se volt kiírva, hogy haló, amúgy kikészítelek idegileg, mert magamat is.
Ja es sok csaj írja es pasi hogy szinglik közben meg van titkos szexkapcsolat “Ja de az semmiség, nem jelent semmit, csak szex” leszop egy házas pasit vagy kinyal egy házas nőt de az semmi semmi akadály egy kapcsolatban.....
“Csak 3 szor egy héten “ dug vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!