Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SBO-n dolgozok orvos írnokként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SBO-n dolgozok orvos írnokként, tinderen orvosnak adtam ki magam, érdemes volna bevallani, hogy nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a rövidítést - Sürgősségi Betegellátó Osztály. 6 éve vagyok itt orvos-írnok.

Nagyon sokat tanultam, terápiákról, latin kifejezések, diagnózisok, betegségek stb. Egy laikussal teljesen el tudom hitetni, hogy szakmabeli vagyok.

A tinderen most úgy ismerkedtem, hogy rezidens orvosnak adtam ki magam. Nagyon sok a matchem és nagyon imponál a nőknek. Amikor beszélünk gond nélkül tudom előadni a szakmai részét is, nem esik sok szó róla de az elég meggyőző.

Most alakul 1 fiatal nővel elég szépen minden.

Szerintetek be kellene valljam, hogy orvos-írnok vagyok és nem Dr.?

Vagy végül is csak nem a végzettségembe szeret bele, az más tészta, hogy negyedét viszem haza egy orvosnak, de csak nem aranyásó mindenki.

2023. júl. 13. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy azt nem mondják, hogy komoly kapcsolat miatt regisztáltak.

Oh, wait...

2023. júl. 13. 12:46
 12/20 A kérdező kommentje:

A tindert 10 emberből 9 nem veszi komolyan szerintem, kár ennyire fennakadni ezen.

Nem egy csajjal randiztam, aki totálisan rottyon volt mentálisan, vagy legalább egy pszichológus nem ártott volna melléjük.

Nekik se volt kiírva, hogy haló, amúgy kikészítelek idegileg, mert magamat is.

2023. júl. 13. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Áh, szóval az egész lényed kamu.
2023. júl. 13. 13:04
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
Mert te tudod, 15 ös huzatos fejű
2023. júl. 13. 15:04
 15/20 anonim válasza:
96%
Te konkrétan HAZUDTÁL, mert azt írtad, hogy orvos vagy, ami nem igaz. Az, hogy szerinted az adott csajnak szüksége volt pszichológusra még nem jelenti, hogy valóban így van, tehát nem igazán értem miért kellett volna bárkinek kiírnia, hogy ő "mentálisan rottyon van". Ráadásul, aki valóban ilyen szinten van, annál már chatelésnél is ki szokott ez ütközni és akkor el sem megyek vele személyes találkára. Amit te csinálsz egészen más, te tudatosan és direkt átvered a másikat és hazudsz neki. Semmiféle gratuláció nem jár érte, ez inkább gáz és szánalmas.
2023. júl. 13. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

Ja es sok csaj írja es pasi hogy szinglik közben meg van titkos szexkapcsolat “Ja de az semmiség, nem jelent semmit, csak szex” leszop egy házas pasit vagy kinyal egy házas nőt de az semmi semmi akadály egy kapcsolatban.....

“Csak 3 szor egy héten “ dug vele

2023. júl. 13. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kell orvosírnoknak lenni, mi kell hozzá?
2023. júl. 13. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Először dugd meg, aztán ráérsz foglalkozni az eféle apró részletekkel!
2023. júl. 13. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég komoly szakma az orvos, tehát ha kiderül, csúnyán elleszel küldve
2023. júl. 13. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Valamilyen orvosi asszisztens, pl. fogorvos asszisztens szakma, ahol megtanulta az orvosi latint. Tehát egy OKJ-s végzettség.
2023. júl. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!