Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig érdemes várni? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni? Lehet ebből valami? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Beszélgetek/ismerkedek jó ideje egy 24 éves sráccal(7 hónapja), külföldön tanult több hónapig és egy hónapja jött haza,addig minden nap videochateltunk, ezen a héten találkoztunk először. Szimpatikus volt ,azt mondta, én is neki,jól éreztük magunkat,elpoênkodtunk,vonzalom is megvolt élőben is.

Bármennyire is érzem,hogy tetszem neki,szerintem bizonytalan...

A talit én hoztam fel és én "erőltettem". Mikor megbeszéltük,mikor,hogy lesz és kérdeztem,ő nem várja -e, azt mondta de, de "én nem pörgök ezen" szóval tök lazán áll hozzá,mintha neki tök mindegy lenne. Hozzá tette ,hogy én annyira akarom ,hogy legyen valakim, míg ő nem ilyen görcsös. Közben én is csak arra vágyom ,hogy tudjam, mit akar tőlem, mert én egyértelműen kimondom,hogy találkozni akarok vele pl.

Úgy tudom,hogy még nem volt kapcsolata ,mert eddig csak a tanulmányaival volt elfoglalva , + válogatós is. Most végzett egyetemen és munkakeresésben van,felhozta,hogy még lehet vissza menne külföldre dolgozni és tudja,hogy ennek nem örülök,de szeretné,ha megbeszélnénk. Elmondtam,hogy szerintem ha két ember fontos egymásnak, ennyiért nem dobnak el egy kapcsolatot,erre azt mondta röviden ,hogy egyetért velem. Meg utalt rá,hogy ezért nehéz neki ez az ismerkedés dolog,mert nem a fix szó ,ami jellemzi ezt az időszakot. Én ezt is magamra vettem,mert mint írtam neki, nem szórakozok vele és komolyan veszem,de ha le akar pattintani, akkor mondja meg. De nem akar,meg semmi ilyenről szó nincs. Ettől függetlenül az első találkozó is 3 héttel a hazajövetele után volt és míg kint volt se utalt rá ,hogy na,majd örülnék egy talinak vagy jó lenne már látni. Mikor itthon volt pár napja,nem bírtam és rákérdeztem,fogunk -e egyáltalán találkozni? Aztán kiakadt,hogy én meg se várom ,pedig már pont a napokban akarta mondani, meg hogy szerintem miért beszélünk napi szinten,nem unalomból írogat,stb,meg ezt is túlgondolom, meg hogy neki nem kérdés hogy én is érdeklődöm iránta mikor írok stb és ő is így van velem. Csak ezt is utána úgy éreztem,hogy menti magát... De másrészről meg lehet tényleg túlgondolom. Van ,aki ennyire zárkózott és nem tudja hogy akar -e valamit vagy nem?

Elméletileg mindketten csak egymással beszélünk ,tehát attól nem tartok,hogy van más a képben,arra nem is adott okot. Inkább ez,hogy nem volt még barátnője és nem biztos,hogy fel akarja adni az idejét rám? Vagy nem akar tőlem semmit? Nagyon összezavarodtam:( nem akarok sérülni...

2023. jún. 22. 23:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
változatlanul keres, ír,hív a randi előtt és óta is. de nem tudom,mit kellene csinálnom. Az fix,hogy tudja,bejön nekem . Azt mondja, én is neki. Komoly kapcsolat céljából kezdtük el ezt az egészet. Csak ja néha azt érzem én erőltetem,hogy ez több legyen. Jövőhéten lesz egy vizsgám,most szerintem addig már nem lesz semmi, de várok. Ha a vizsga után(szerdán lesz) sem fog elhívni,akkor nem tudom,lehet fel kéne adnom. Pedig nagyon tetszik 😅 ...
2023. jún. 22. 23:22
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Sztm a sok görcsöléssel az agyára mentél már...
2023. jún. 22. 23:48
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

"nehéz neki ez az ismerkedés dolog,mert nem a fix szó ,ami jellemzi ezt az időszakot"

En ezt ugy ertelmezem, hogy az nem fix hogy mi lesz a munka miatt, hol marad egyáltalán. Ha van egy kis esze visszamegy külföldre. Ezert lehet neki ez gond, mert ha lesz egy kapcsolata, akkor olyan lesz neki dönteni, mintha az lenne a kérdés hogy melyik kezét vágja le.

Az meg hogy te is menj vele, ennyi idő utan, az elég erőltetett lenne. Max ha te is ott akarsz dolgozni.

Megértem a dilemmáját. A te helyedben nem is erőltetném vele, nehogy emiatt mondja le élete nagy lehetőségét.

2023. jún. 22. 23:52
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez felejtős. Akit tényleg érdekelsz, az nem vár három hetet hogy lásson. Meg nem várat, nem gondolkozik, nem hülyít. Egyébként ti nem vagytok kapcsolatban. Nagyon túlgondoltad ezt az egészet.
2023. jún. 22. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem komoly dolgot ne várj tőle, azért is viselkedik úgy ahogy. Eddig nem volt kapcsolata, most végzett az egyetemen, végre kicsit felszabadulhat, nem hinném hogy egyből az első csajjal le akarja kötni magát. Vedd lazábbra te is, hogy lesz ami lesz, vagy ha te minden áron komolyban gondolkozol én lehet hogy inkább keresnék mást!
2023. jún. 23. 06:05
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Hát habkomolyan gondolná, nem így viselkedne. Szerintem csak úgy tart téged, hogyha valami miatt véletlen itthon kellene maradnia,( hidd el hogy nem akar) akkor is legyen neki valaki, aki teper utána mint te. Az ilyen csajokat a legkönnyebb kihasználni.
2023. jún. 23. 06:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Én értem a rációt a kommentjeitekben,de akkor miért nem könnyebb megmondani,hogy figyelj ,ne reménykedj,vagy valami. Neki sem lesz könnyebb később megmondani,hogy már nem kellek vagy ennyi,bye.
2023. jún. 23. 07:56
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
Mert élvezi hogy pórázon tart, ezért.
2023. jún. 23. 08:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"miért nem könnyebb megmondani,hogy figyelj ,ne reménykedj,vagy valami"

1. Mert gyáva és szeretné, hogy az érdektelensége által magad jöjj rá, hogy ennek nincs jövője

2. Tapasztalatlan és gőze sincs, mit kell mondjon, tegyen.

3. Van más, te annyira nem mozgatod őt meg.

4. Görcsös vagy és ez elijeszti

5. Attól fél, hogy csak azért akarod őt, hogy legyen valakid

Figyu, nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy ismerkedésnél/kezdődő kapcsolatnál ilyen szintű a kétely, azt érdemes hagyni. Idővel esetleg kiforrja magát, ahogy írtad is, hogy lehet, hogy a srác majd keresni fog téged jövő héten. Lazíts kicsit, lesz, ami lesz.

Vagy pedig nem keres majd és ez a fejezet ennyivel lezárul. Sz@r lesz kicsit, de van ilyen.

2023. jún. 23. 09:06
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. jún. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!