Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig érdemes várni rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni rá?

Figyelt kérdés

Néhány hete megismertem egy férfit és úgy tűnt tetszem neki, de mégsem lépett csak sokat kereste a társaságom, így elkönyveltem, hogy ez haveri dolog. Tegnap kicsit boroztunk és elmondta, hogy többet érez irántam, de pont pár hete mikor megismertük egymást, ő akkor jött ki egy rövidebb kapcsolatból amihez nagy reményeket fűzött és még nem sikerült túllépnie rajta. Csak pár hónapos kapcsolat volt, de megviselte, nem is akart bővebben beszélni róla. Mondtam neki, hogy ezt megértem és úgy alapvetően sem kell elkapkodni a dolgokat az életben... nyilván amit mondott, átgondoltam és szeretnék időt hagyni neki. De valahol talán érdemes meghatároznom magamban, hogy meddig "várok" rá, mert kicsit félek, hogy eltelik az idő, közben belészeretek és örökké csak várni fogok...

Néhány hónapos kapcsolaton 2-3 hónap alatt már túl lehet lépni, ugye?

2021. júl. 2. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Felejtsd el. Csak búfelejtőnek használ/na
2021. júl. 2. 16:34
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Sztem csak mankó vagy. Figyelj a jelekre. Ha kellesz egy pasinak teper! A többi csak kifogás!
2021. júl. 2. 16:34
 3/19 A kérdező kommentje:

Jesszus, hogy tudtok ennyire gonoszak lenni? Feketén-fehéren le van írva a helyzet, de annyira rosszindulatúak vagytok, hogy muszáj belemagyarázni, hogy csak ki akar használni meg csak mankó vagyok.... ti soha nem voltatok olyan helyzetben, hogy idő kellett a szakítás feldolgozásához? Ti mindenen 5 perc alatt túlteszitek magatokat? Vagy azért kötelező leszólni, mert férfiről van szó és nem akar azonnal megdugni? Ti tényleg soha nem találkoztatok olyan egészséges lelkű férfival aki nem mászik nőről nőre és akinek idő kell, hogy rendbe tegye magát mielőtt belekezd egy másik kapcsolatba?

Ja, nyilván csak búfelejtő vagyok, azért igyekszik folyton a kedvemben járni, azért tervez közös programokat, azért segít mindenben, azért keresi a társaságom, azért csillog a szeme ha rám néz.

2021. júl. 2. 16:45
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Na figyelj mert nem látsz a szerelemtől!

Nincs túl a pasi az előző nőn, de már ismerkedik. Mégis mi a jófenét akar addig egy másik nőtől szerinted??

Segítek!

Csak búfelejtőt keres, hogy addig is tudjon valakivel majd dugni amint ledobod a bugyid. Semmi másról nem szól ez, csak magáról, hogy vissza építse az önbizalmát!

Te ezt nem látod, kis naivan még be is dőlsz ennek és hamar ledobod azt a bugyit

2021. júl. 2. 16:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Ok.🤣
2021. júl. 2. 17:01
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem mellesleg nem véletlenül dobta be az aduászt, hogy nincs túl a nőn. Ne várj tőle komolyabb kapcsolatot, hiszen megmondta finoman, hogy csak dugni akar. Figyelj, ne csak nézz!
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem heverte ki még az előző kapcsolatot, ez szinte biztos.
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, most jöttem rá, hogy ti itt mind jobban ismeritek őt személyesen, mint én. :)))
2021. júl. 2. 17:03
 9/19 A kérdező kommentje:
7, zseni vagy! Ha nem írod, soha nem jövök rá!
2021. júl. 2. 17:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Most még nevetsz ezen, de pár hónap múlva itt fogsz bőgni hogy csak dugásra használ . Mi megmondtuk. Nem hiszed, majd elhiszed.

Nem mered bedobni azt hogy dugjatok? Vajon miért nem? Tán félsz attól hogy igazunk van??

Hiszen nem véletlenül tetted fel itt a kérdést, mivel te is érzed hogy valami nem kerek

2021. júl. 2. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!