Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Ki tegye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Ki tegye a következő lépést? Érdemes e várni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy volt egy randi ami jól sikerült még aznap este írt a férfi ez szimpatikus volt. Másnap viszont semmi. Az érdekelne, hogy hogyan tovább? Mindegy, hogy innen már ki kezdeményez, vagy továbbra is hagyjam, hogy a férfi keressen. Nem akarok nyomulni sem, hogy úgy érezze rá akarom magamat erőltetni. Hiába tudom, hogy mindketten jól éreztük magunkat. Hagyjam egy kicsit gondolkodni? Vagy mivel a randi után ő írt nekem kellene most folytatni? Mikor kezdjek "aggódni" lemondani a dologról?

Köszönöm a segítséget!

2021. febr. 6. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez olyan butaság, ha akarsz tőle valamit akkor írj te is, ahogy neked jól esik ha keres neki szerinted fordítva nem esne jól?
2021. febr. 6. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Jogos persze de én manapság már tényleg nem tudom mivel teszek jót vagy rosszat. Nem szeretném elszúrni. Annak biztosan oka van ha ő nem keres. Vagy tévedek?
2021. febr. 6. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Allergiás vagyok már ezekre a játszmákra meg ki mikor irjon nem unjátok még?
2021. febr. 6. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem játszma legalábbis nekem nem. Csak eddig az volt a tapasztalat hogy túl lelkes voltam írtam és pofára estem. Én voltam a kis farkát csóváló kutyus a küszöbön és barom szar mert úgy érzem ezzel rontottam el hogy én kerestem a másikat. Sosem azonnal írtam tehát még csak az sem hogy nyomultam volna. Nekem halvány lila gőzöm sincs mit akarnak már a férfiak.
2021. febr. 6. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A nők amiatt érdektelenné képesek válni ha a férfi lélegzik szoval..
2021. febr. 6. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Barátom ugyanezt tapasztalja lányoknál. Még aki lelkes, az is várni akar mindennel. Rendes spirituális ember már első beszédre találkozna, közeledne. Erre van egy rakás ember, akikkel nem lehetsz önmagad, mert túl gyors nekik.
2021. febr. 6. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
4 szerintem ott nem a sulycsoportoddal kezdtél.bármit tehettél volna nem keresett volna.
2021. febr. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!