Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszul/furán sikerült MSN-es beszélgetésből érdemes következtetéseket levonni?
Arra gondolok, hogy van valaki, akivel személyesen és legtöbbször MSN is tök jól eldumálunk, kedveljük is egymást.
De előfordul, hogy MSN-en olyan rideg az egész...
Nem is az, hogy nem ír rám, nem érdeklődik felém, hanem vagy "nincs a gépnél" vagy "elfoglalt" - vagy ha be is lépek, olykor olyan semmilyen a párbeszéd.
Érdemes olyanokra gondolnom, hogy vmi változott benne, esetleg én tettem-e vmi rosszat élőben, vagy lehet h szimplán csak nincs jó kedve és tényleg nincs is ott?
1. Lehet, hogy hangulatember, és mindig amikor otthon van, akkor picit rosszabb kedvű (pl. túl sokat elváró szülők, idegesítő tesó)
2. Én pl. utálok msn-en beszélgetni bárkivel, így mindig kiírom, hogy elfoglalt, hogy csak az írjon, akinek tényleg fontos. Lehet, hogy ő sem lelkesedik érte.
Könnyen lehet hogy egyszerűen csak rossz kedve van, velem is előfordul hogy a hangulatom nem épp a legjobb és akkor nem írok rá senkire és nem is válaszolgatok olyan aktívan és kedvesen ahogy szoktam, akkor én is inkább rideg vagyok.
Ennyiből nem érdemes következtetéseket levonni, főleg hogy ha személyesen is találkoztok és akkor meg úgy észreveszed úgyis hogy van-e valami gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!