Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni rá?
Néhány hete megismertem egy férfit és úgy tűnt tetszem neki, de mégsem lépett csak sokat kereste a társaságom, így elkönyveltem, hogy ez haveri dolog. Tegnap kicsit boroztunk és elmondta, hogy többet érez irántam, de pont pár hete mikor megismertük egymást, ő akkor jött ki egy rövidebb kapcsolatból amihez nagy reményeket fűzött és még nem sikerült túllépnie rajta. Csak pár hónapos kapcsolat volt, de megviselte, nem is akart bővebben beszélni róla. Mondtam neki, hogy ezt megértem és úgy alapvetően sem kell elkapkodni a dolgokat az életben... nyilván amit mondott, átgondoltam és szeretnék időt hagyni neki. De valahol talán érdemes meghatároznom magamban, hogy meddig "várok" rá, mert kicsit félek, hogy eltelik az idő, közben belészeretek és örökké csak várni fogok...
Néhány hónapos kapcsolaton 2-3 hónap alatt már túl lehet lépni, ugye?
10, elég ijesztő ez az agresszió és kényszerképzet áradat amit ontasz.
Igen, nevetek, mert sok időt töltünk együtt és nevetséges, hogy ilyeneket írtok róla ismeretlenül.
Másrészt, nem, nem ismerkedett szakítás után azonnal. Véletlenül ismertük meg egymást, mert tudod van ilyen, hogy két ember szimpátia alapján elkezd beszélgetni, ettől még nem kötelező dugni sem azonnal beleugrani egy kapcsolatba.
Elég világosan és részletesen átbesztük, hogy kiben milyen érzések vannak és hogy mindketten szeretnénk megismerni egymást mielőtt bármi több lesz köztünk. Nem vagyunk már gyerekek, mindketten szeretnénk elköteleződni, ő néhány éven belül gyereket is szeretne, ebbe nem fogunk egy random dugással beleugrani mikor még le kell zárnia az előző kapcsolatát.
Az pedig, hogy nincs túl az exen... Könyörgöm, vannak férfiak akiknek van lelkük. Nekem is volt pár hónapja egy rossz élményem ami után kellett 4 hónap, hogy rendbe szedjem magam és újra nyitott tudjak lenni.
Minek írsz ki kérdést ha nem akarod elfogadni a valóságot és csak azt akarod hallani, hogy igen, te kellesz neki és komolyan tervez veled?
Nevetés naiv kislány vagy még!
"De valahol talán érdemes meghatároznom magamban, hogy meddig "várok" rá, mert kicsit félek, hogy eltelik az idő, közben belészeretek és örökké csak várni fogok...
Néhány hónapos kapcsolaton 2-3 hónap alatt már túl lehet lépni, ugye?"
Miért baj, hogy belészeretsz és várnod kell? Ha az érzelmeid megtanulod kezelni, ezekből is tanulhatsz. Élvezet lehet az is, hogy van valaki, akiről fantáziálsz és szereted őt. Nem feltétlen kell szenvedésként megélni azt, hogy nem kapod meg akibe beleszeretsz. Én szerettem azt is, ha volt kiről álmodoznom, még ha össze se jöttünk, örültem neki hogy ő van, és TALÁN összejövünk egyszer. Jobb volt, mint a semmi.
Az, hogy mennyi idő alatt lépsz túl egy kapcsolaton, tőled függ. Egy nagyon rövid kapcsolat is okozhat olyan mély érzelmeket, felforgathatja úgy a lelked, hogy évekig emlékszel rá és gondolkodsz róla. Egy nagyon hosszú kapcsolatból pedig kijöhetsz úgy, hogy már 80%-át megemésztetted, és szinte készen állsz a következő kapcsolatra is. A lényeg, hogy foglalkozz saját magaddal, az érzéseiddel. Örülj, hogy van valaki neked, ne várj el tőle semmit, szeresd önzetlenül, és ne félj. Használd ki a lehetőséget. Ő ott van, élvezd ki vele, ha jön más, és mást megszeretsz, ezzel a személlyel meg nem lesz senki, akkor a másikat választod.
Amúgy tényleg elég keserűek az itteniek.
Boven tul lehet lepni. Oke, van lelke, mint minden embernek, megis mit csinalnak egymassal sokan. Meg lehet nezni...
Par hete ismered, az egy semmi. Nem ismered. Hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!