Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi időt érdemes várni, hogy lépjen?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet nem egyszerű. Van egy férfi, akivel a nyáron ismerkedtünk meg, akkor váltottam munkahelyet. Nem dolgozunk közvetlenül egymás közelében, de hetente 2-3-szor mindig találkozunk. Régebben viszonylag sokat beszélgettünk, sok közös van bennünk, én kezdettől fogva tudtam, hogy ő párkapcsolatban él, de úgy tűnt, nem igazán boldog a kapcsolatában, és ő is tudta rólam, hogy én egyedül vagyok. Többször tűnt úgy, mintha ő is az átlagosnál jobban érdeklődne irántam és élvezné a társaságom (pár céges összejövetelre, munkán kívüli kávézásra is ő hívott el pl., de nem kettesben, hanem kisebb társasággal). Most viszont eléggé úgy tűnik, hogy szakíthattak (korábban a barátnője elég sokszor elé jött munka után, ő is a közelben dolgozik vagy telefonáltak egymással, ezek teljesen megszűntek). A férfi egyértelműen rosszabb kedvű kb. másfél hónapja, mostanában nem is annyira beszélget sem velem, sem más kollégáival. Ha így van, az persze természetes, nem tudom mennyi ideig voltak együtt, de nyilván mindenkinek idő kell ahhoz, hogy túltegye magát egy szakításon és semmi esetre se szeretnék "rámászni" vagy sürgetni vagy bármi. Csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek kb. mennyi ideig érdemes "várni" rá, hogy lépjen, ha szabad lett és tényleg többet akarna.
2020. nov. 28. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Várj max 3 hónapot, de ha ez idő alatt sem közeledik, akkor hagyd.
2020. nov. 28. 16:01
 2/4 Angel3000 ***** válasza:
68%
Szia! Elèg furcsa, hogy most nem kôzeledik már hozzád, amikor talál szabad is! Èn nem sokat várnèk rá! Megvárnám a jôvô èvet ès, ha Januárban se keresne meg, akkor nem is fûznèk remènyt a továbbiakban! Minden jót!
2020. nov. 30. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy percet sem érdemes várni, vagy tegyél érte, hogy történjen valami, vagy éld az életed és ismerkedj más férfiakkal. Ha idővel mégis felbukkan, tudsz mérlegelni/választani a jelentkezők közül, ami mindig jobb mintha senki sincs.
2020. nov. 30. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is az fura, hogy ha szakítottak, miért nem közeledik feléd. Lehet egy kis szünetet akar, vagy nem teljesen zárták le még a kapcsolatot, lehet hogy nem is szakítottak, mert az amit leírtál, az egyáltalán nem biztosíték rá hogy szakítottak.

Kicsit kezdesz történéseket hozzákreálni itt a dolgokhoz. Nem hívott el kettesben, csupán jópofi akart lenni, ki tudja, lehet nem is vagy neki annyira szimpi mint amennyire bebeszéled magadnak. Szerintem maradj háttérben, ne nyomulj rá. Egy férfi ha akar valamit, az keresni fog.

2020. dec. 1. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!