Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes rá várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes rá várni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác a baráti körünkből. Neki 4 éve barátnője van, de bajok vannak. Már szakítottak, szüneteltek az elmút időszakban. Úgy csavartam a dolgokat, hogy visszamondás alapon, a barátainkon keresztül valamit tud abból, amit érzek iránta. A legutóbbi találkozón jött, beszélgettünk, tartja a szemkontaktust és folyamatosan néz. Én nem akarok belekavarni más kapcsolatába, így hagyom, hogy ezt elintézzék ők, de már nagy a balhé náluk. A kérdés az lenne, hogy nem tudni, mennyi ideig húzzák még el a dolgot, és nekem vajon megéri várni rá? Esetleg ötletek, amivel felhívhatnám magamra mégjobban a figyelmet...?
2020. júl. 27. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd tiszteletben a kapcsolatukat.

Attól, hogy most épp balhéznak, attól még nem biztos hogy végleg szakítanak, lehet ki fognak békülni.

Legundorítóbb dolog belemászni más kapcsolatába.

Várjál, ha nagyon bejön a srác. Azt írtad ő már tudja a barátaitok révén, hogy ő tetszik neked. Szemeztek is.

Ha ez kölcsönös, akkor úgyis szakítani fognak és szabad lesz a pálya.

2020. júl. 27. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Leírásod alapján már eléggé felhívtad magadra a figyelmét és ő vette is a lapot, erős a szemkontaktus.

Szerintem légy még türelmes.

Ffi.

2020. júl. 27. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Te már megtetted azt, amit meg kell, ez már bőven figyelemfelhívás volt részedről, ami ezen túl van, az már nem feltétlenül tisztességes... egy két hónapot adhatsz neki nyugodtan, aztán majd meglátod.
2020. júl. 27. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Erre hónapjaid, éveid mehetnek rá feleslegesen...

Sőt amikor az ilyen emberek szakítanak, pont nem azzal jönnek össze aki úgymond várt rájuk.

Dehát mindig az kell az embereknek aki foglalt...

2020. júl. 27. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
1-2 patronra jó leszel a kis buta gorillának, de semmi több
2020. júl. 27. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ügyesen felhívtad magadra a figyelmet és ő meg veszi a lapot. Van szemkontaktus is és tudja, hogy tetszik neked. Azonban, nem biztos, hogy ott hagyja a barátnőjét miattad.

Azt tudom javasolni, hogy adj neki türelmes 1 hónapot, ha nem változik semmi, akkor lépj tovább.

2020. júl. 27. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem tarts ki még egy kicsit. Amúgy is, a kapcsolatok nagy része 3-4. év környékén megy szét.
2020. júl. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!