Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi időt érdemes várni egy új kapcsolattal?
Van egy lány, akivel remekül megértjük egymást. Mindig is tetszett, de nem léptem, hiszen kapcsolatban volt. Ez a kapcsolat egy ideje megszűnt, úgy tűnik kezd jobb kedvre derülni, de nem vagyok biztos benne, hogy kész egy újabbra. Ugyanakkor sokat sem szeretnék töketlenkedni, nehogy valaki belépjen a képbe, mielőtt egy mukkot is szólni tudnék.
Mit ajánlotok? Hány hetet, hónapot érdemes várni egy próba előtt?
Az ilyen kérdéseket soha nem értem.
Elvileg te ismered, te találkozol vele.
Nem látod rajta, milyen a hangulata? Mennyire nyitott veled? Mennyire érdeklődő? Hogy viszonyul hozzád?
Ultimate válasz nincs, nálam 1 év volt, barátnőmnél 1 hónap. Egyénfüggő, azt pedig csak te láthatod, hogy ez az adott lány hogy áll a dologhoz.
Egyedi, függ s szakítás korulmenyeitol.
Hívd el randizni és majd kiderül.
Te ismered a lányt, neked kell jobban tudni, hogy milyen volt a kapcsolata, miért és hogyan lett vége, most éppen milyen állapotban van, milyen tervei vannak.
Általában nagyon ritka az, ha két kapcsolat között egy nő egyedül van, pláne hosszú ideig. Ha pedig mégis így van, annak komoly okai lehetnek, pár példa:
1.) Hosszú kapcsolatnak lett vége, aminek kiheveréséhez időre van szüksége, főleg ha a pasi szakított vele. Ebben az esetben több minden is történhet a nő személyiségétől függően:
- Van aki hosszú ideig nem is akar senkit a közelébe, mert "minden pasi szemét, mind egyforma".
- Van aki úgy érzi, fölöslegesen pazarolta el az idejét, fiatalságát az exre, és egy kicsit (nagyon!) élvezni akarja az életet, és elkezdni falni a pasikat.
- Van akinek csak egy kis időre van szüksége, hogy feldolgozza a történteket, elengedje az előző kapcsolatát és készen álljon az újabbra.
2.) A nő vetett véget a kapcsolatnak, mert már annyira rossz volt. Akár liánozhatott is volna, mert manapság ez a "divat". De mindenképpen becsülendő, ha egy nő nem liánozik.
Én azt mondom, hogy ne tökölj sokat, mert bármikor bárki beelőzhet, ha a nő lélekben készen áll egy új kapcsolatra. De az se jó, ha túl korán próbálkozol be. Azt nagyon nem szeretik a nők, amikor pl. FaceBookon leveszi a "kapcsolatban" státuszt, és hirtelen minden pasi ráugrik, hogy akkor szabad a pálya. Neked annyi előnyöd van, hogy ismeritek egymást, beszéltek, elmondásod szerint megértitek egymást. Szóval én a helyedben próbálnék vele többet beszélgetni, több közös programot szervezni, közelebb kerülni hozzá. Aztán neked kell érezni, hogy készen állhat-e egy új kapcsolatra, bejössz-e neki mint pasi. Ha látod a zöld lámpát, akkor hívd el randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!