Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt érdemes várni az első aktusig?
Figyelt kérdés
2 napja ismerem, ő 41 éves, én 26.2022. ápr. 10. 12:37
1/14 anonim válasza:
Kb 16 éves tesz fel ilyen kérdést. Ha ennyire szerencsétlen vagy, inkább ne dugj.
2/14 A kérdező kommentje:
Csak vélemenyekre vagyok kíváncsi.
2022. ápr. 10. 12:39
3/14 anonim válasza:
Ő nem fog sokat vacakolni,vágyik a friss húsra.1hét múlva már beakaszt neked.
4/14 anonim válasza:
Semennyit. Nem az első szex időzítésén fog mulni hogy palira vesz e, vagy komolyra. Sőt.mégcsak nem is a szexen múlnak ezek.
6/14 anonim válasza:
Amennyit érzel. Ha nekem 2 nap után kéne szexelnem idegennel, tuti bőgnék.
7/14 anonim válasza:
Mint egy koncerten egy elcseszett taktus
Kiábrándító az a szó, hogy "aktus".
Ha azt akarod tudni, mikor vágd gerincre magad:
Ha bizsereg a punci, hát minél hamarabb!
8/14 anonim válasza:
Ameddig becsukjátok a bejárati ajtót, addig mindenképp érdemes.:)
Viccen kívül: én nem vártam el egy nőtől sem, hogy lefeküdjünk ennyi idő után.Gyakorlatilag idegen. Minimum 2 normális randi meg valami közös program azért kellene, hogy lásd, nem egy baltás gyilkossal van dolgod.
9/14 A kérdező kommentje:
5 éve találkoztunk futólag, emlékeztunk is egymásra és vannak közös ismerőseink. De most kezdtünk többet beszélgetni. Egyáltalán nem idegen és nem is baltás gyilkos.
2022. ápr. 10. 14:06
10/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, én férfi vagyok, de a baltás gyilkosnak nem tudom,hogy mernék-e nemet mondani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!