Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusban érdemes inditani egy beszélgetést társkereső oldalon vagy alkalmazásban ami már félsiker?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 19:47
1/6 anonim válasza:
Drága kérdező, nem a forma (stílus) a lényeg, hanem a tartalom.
2/6 anonim válasza:
Udvarias (de nem persze nem túl formális, hivatali). Persze attól is függ, ki a célközönséged.
3/6 A kérdező kommentje:
Is-is. Jelenleg leginkább csak az alkalmi jön szóba, de nyilván ha komolyban gondolkodom majd, az is érdekel.
2022. márc. 31. 20:00
5/6 anonim válasza:
A következőt kell írni:
Szia Tesa!
Nagyon stabilak a képeid, látom ütőképes gyerek vagy, így szeretnélek kihívni egy sakk partira. A győztes nyer.
Utána ledurrantunk egy kubut és megnézzük a naplementét a dögkút melletti rohadó patak partjáról.
Mit szólsz hozzá?
(Évek óta nem sikerült felszednem 1 nőt se, nem értem miért. 😕)
6/6 anonim válasza:
Ha férfi vagy és nőt keresel, akkor mindenképp javaslom, hogy ne legyen sablonos, lehetőleg humoros legyen és próbálj meg minél intelligensebben, választékosabban kifejezni magad. A nők általában ezt szeretik és leginkább azt várják, hogy jól szórakozzanak beszélgetés közben. Nekem ez működött anno. Bár én is csak lazább kaőcsolatot kerestem, de azóta már a feleségem az illető ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!