Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatban kinek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban kinek kéne fizetnie egy hét wellnesst?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, augusztus 20-tól foglalt egy hét wellnesst egy vidéki nagyvárosban. Megkérdezte mennék-e vele, természetesen igen. Meg kéne kérdezzem mennyi a fele, vagy az egészet nekem kéne fizetni, esetleg csak menjek el és ne szóljak semmit. Semmit nem mondott az anyagiakról, csak azt hogy mikor indul.

2023. júl. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyedül akart menni és csak foglalót fizetett. Legjobb lesz ha elkérem tőle az e-mailt, megnézem. Ha nincs benne mennyi a kétfős ár megkérdem a hotelt mennyit kell ráfizetnem. Neki semmiképpen sem akarok pénzt adni.
2023. júl. 9. 16:36
 22/57 anonim ***** válasza:
81%
Miért? Ego?
2023. júl. 9. 17:09
 23/57 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kérdezd meg a részleteket, hogy akkor egy szobára gondolt-e és miként tervezi az anyagiakat.

Egy friss kapcsolatban teljesen jó a felezés, semmi oka nincs, hogy az egyik fél fizessen. Azt mindenképp kerüld elő, hogy csak a kijelentkezéskor derüljön ki, hogy hopp akkor ő például úgy számolt, hogy mondjuk te beledobsz 250 ezret, miközben neked nincs annyi pénzed éppen.

Tudod: kapcsolat: kommunikáció! Beszéljétek meg!

2023. júl. 9. 19:05
 24/57 anonim ***** válasza:
86%

21, Kérdező, d emiért akarod ennyire mindenáron elkerülni, hogy beszélni kelljen a SAJÁT PÁRODDAL?:D

Egyszerűen kezd nevetségessé válni amit itt művelsz:D

2023. júl. 9. 19:25
 25/57 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mióta jártok?
2023. júl. 9. 19:57
 26/57 A kérdező kommentje:
Egy hónapja ismerem. 2 hete lett kimondva a kapcsolat. Előttem rég nem volt senkije, biztos nem az exe fizette be. Holnap tudok vele beszélni, megkérdem hogy gondolta az anyagiakat.
2023. júl. 9. 19:59
 27/57 anonim ***** válasza:
0%
21. Hogy érted, hogy neki semmiképpen nem akarsz pénzt adni?😂
2023. júl. 9. 20:14
 28/57 A kérdező kommentje:
Nehogy többet kérjen el. Holnap beszélek vele és elkérem az e-mailt hogy mennyi. Ha nincs benne mennyi 2 fő részére akkor azt megkérdem a szálláshelyen. Van egy csomó idő addig. Meg tudom gondolni nekem megéri-e.
2023. júl. 9. 20:21
 29/57 anonim ***** válasza:
87%

Fú bmeg, micsoda bizalom van itt.

Mi a francnak vagytok együtt?

2023. júl. 9. 20:28
 30/57 A kérdező kommentje:
Nem is értem. Alig egy hónapja ismerem, nem 5 ezer Ft-ról van szó.
2023. júl. 9. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!