Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatban kinek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban kinek kéne fizetnie egy hét wellnesst?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, augusztus 20-tól foglalt egy hét wellnesst egy vidéki nagyvárosban. Megkérdezte mennék-e vele, természetesen igen. Meg kéne kérdezzem mennyi a fele, vagy az egészet nekem kéne fizetni, esetleg csak menjek el és ne szóljak semmit. Semmit nem mondott az anyagiakról, csak azt hogy mikor indul.

2023. júl. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
8%
Ha ő hív meg akkor gondolom ő fizet mármint le is foglalta nem? Egyébként pedig közösen kellene.
2023. júl. 9. 13:59
 2/57 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván felezés.

Miért kéne neked fizetni az egészet, ha ő foglalta a kérdezésed nélkül?

Miért kéne neki fizetnie az egészet, ha te vagy a költségek fele?:D

2023. júl. 9. 14:00
 3/57 anonim ***** válasza:
96%

1#

Nem mondta hogy meghívlak egy hét wellnessre.

Azt mondta hogy menne-e vele.

2023. júl. 9. 14:13
 4/57 anonim ***** válasza:
81%

Friss kapcsolatban illene megkérdezned hogy mennyi a részed. És ezt elutalni neki.

Vagy lehetsz eltartott is, ha nem akarsz ezzel foglalkozni.

2023. júl. 9. 14:16
 5/57 anonim ***** válasza:
14%

3

Bocsi félre értettem azt hittem már lefoglalta és úgy kérdezte meg menne e vele.

Ha én nőként elhívok valakit és lefoglalom akkor a szállást azt én fizetem.

De írtam szerintem közös.

2023. júl. 9. 14:18
 6/57 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki fizeti magának, nekem az a normális ilyen szituban. Nemektől függetlenül mondom, az, hogy ajánl vki egy programot, nem jelenti, hogy fizetnie is kell minden költséget, de a pasinak sem kell fizetnie mindent azért, mert pasi.

Az nekem mondjuk fura, hogy árakról abszolút nem érdeklődtél az igenlő válasz előtt, és egyébként abból ki is derült volna már, ő hogy gondolta a fizetést.

2023. júl. 9. 14:25
 7/57 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem amúgy kár gondolatolvasással próbálkozni. Érdemesebb inkább kommunikálni, egy kapcsolatban úgyis ez lsz a fő tényező a sikerre.
2023. júl. 9. 14:27
 8/57 A kérdező kommentje:
Azután ismertem meg hogy lefoglalta. Nem is kérdezte soha hogy szeretem-e az ilyen helyeket. Ha kell valamennyivel beszállok, de a fele nekem sok. Rákerestem mennyi. Van olyan hotel ami 6-800 ezer egy hétre. Ez nekem biztos sok. Azt mondta árban közepeset foglalt. Nem tudom ez mit jelent.
2023. júl. 9. 14:28
 9/57 anonim ***** válasza:
96%

Hallod... elvileg jártok, nem?

Mi lenne, ha megkérdeznéd?

"te, Juli, mennyi a nyaralás rám eső része? Nyilván megadom

-2.600.000 + ÁFA

-Fúh, hát izé, akkor ez most sok lesz nekem, nem fogok tudni menni, jelenleg ennyi nem fér bele a költségvetésembe"

és akkor majd szépen mondja, hogy "oké" vagy hogy "ne hülyéskedj, én hívtalak, nyilván én fizetem" vagy amit épp mond.

Annak semmi értelme, hogy együtt vagytok, de találgatnod kell a gondolatát meg hogy vajon mennyit és mit foglalt. Egyszerűen baromság.

2023. júl. 9. 14:35
 10/57 anonim ***** válasza:
95%

Az anyagiakat minél előbb tisztázni kell.

Nem ciki megkérdezni.

Sőt, ha a fele is neked sok, vagy más kiszemelt dolog elől venné el azt a pénzt, azt is közölni kell. Nem érdemes, hanem KELL.

2023. júl. 9. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!