Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatban kinek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban kinek kéne fizetnie egy hét wellnesst?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, augusztus 20-tól foglalt egy hét wellnesst egy vidéki nagyvárosban. Megkérdezte mennék-e vele, természetesen igen. Meg kéne kérdezzem mennyi a fele, vagy az egészet nekem kéne fizetni, esetleg csak menjek el és ne szóljak semmit. Semmit nem mondott az anyagiakról, csak azt hogy mikor indul.

2023. júl. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
75%
Gáz vagy, kérdező… A kapcsolat is furcsa. Egyszerűen tényleg nem értem, hogy lehet egy ilyen drágább programra rábólintani, a másik részéről meg ajánlani úgy, hogy az árakról szó sem esik, ahogy arról sem, ki hogy fizet, kinek mi fér bele.
2023. júl. 9. 14:36
 12/57 anonim ***** válasza:
85%
10-es vagyok, 9-est adom.
2023. júl. 9. 14:36
 13/57 A kérdező kommentje:
Értem hogy kérdezzem meg stb. Köpni nyelni nem tudtam amikor mérdezte mennék-e. Örömömben igent mondtam. Ahogy látom neki nincs anyagi gondja szerintem ezért nem úgy ajánlotta hogy eljössz-e, 300 ezer lesz.
2023. júl. 9. 14:44
 14/57 anonim ***** válasza:
87%

Oké, értjük, hogy elfejtettél részleteket kérdezni, de most itt az idő, átgondoltad, tessék megkérdezni.

Ne legyél már ennyire töketlen!

2023. júl. 9. 14:47
 15/57 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezz rá egyenesen. Jobb, mint ott koppanni, hogy basszus ezt nem tudod kifizetni. Később csak kellemetlenebb lesz.
2023. júl. 9. 14:48
 16/57 anonim ***** válasza:
91%

Oké, hogy elsőre meglepetésként ért. Semmi rosszat nem tettél.

De most, miután megfogalmazódott benned a kérdés (és ki is írtad a netes rögtönótélő bíróságnak), fogadf meg a tanácsokat és kérdezd meg tőle, hogy mik az anyagi vonzatai.

És ne érezd magad furcsának, kevésnek vagy csórónak, ha nem felel meg neked a válasz. Legyél őszinte, egy jó kapcsolat alkalmazkodás nélkül amúgy sem megy.

2023. júl. 9. 14:49
 17/57 anonim ***** válasza:
89%
nyílván felezni kell, mivel ez nem meghívás volt, hanem hogy menné-e vele közösen.
2023. júl. 9. 15:35
 18/57 anonim ***** válasza:
86%

egyébként ha jártok, tessék tőle kérdezni.

Mi nem látjuk a fejében.

2023. júl. 9. 15:36
 19/57 anonim ***** válasza:
89%
Eleve 2 főre foglalta? Vki helyett mész? Hát kérdezd meg, mennyi a részed és fizesd ki. Hacsak nem az exe fizette már ki előre és neki is ingyen van 😃
2023. júl. 9. 15:47
 20/57 anonim ***** válasza:
85%

A csaj is furcsa. Ha úgy hívnék el valakit, hogy számítok rá, hogy fizeti a részét, akkor eleve úgy kérdezem meg, hogy figyu, ennyi lenne a te részed, belefér?

Valószínű tényleg mással ment volna és már ki van fizetve vagy nem várja, higy fizess, da akkor illik állnod az ott keletkező extra költségeket, kajálásokat. Mindenképp kérdezz rá.

2023. júl. 9. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!