Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
106kg 175cm Attol meg lehet baratnom?
ha pár hetes kapcsolatra vágysz fogyj még.
de hosszú távú kapcsolatba nem számít a külső.. bááár tény hogy a leszólításnál vagy ismerkedésnél nem hátrány ha két számjegyű a súlyod:)
fogyjál még. de ne gyorsan mert az gusztustalan amikor nincs ideje összehúzódni a bőrödnek..
csak ésszel.. a nők nem fontosak. a fontos az hogy te érezd jól magad, és a saját egészséged miatt tedd amit teszel.
a nők úgyis átbasznak előbb utóbb..
22/f
1.nek részben igaza is van. A nők nem tudják mit akarnak, csak mondják. Az pl. tév hit, ha néznek 1 izmos férfit, akkor már sexelni is akarnak vele. Ez nem igaz. Igaz tetszik neki, de nem járna vele, mert nem ismeri.
én 102-104kg vagyok és 182cm, szóval közel 1 magasság. Igaz sportolok, ápolom magam, de teszek arra, hogy mit gondol a csaj a külsőmről.
Szerintem először érd el a 85kgot:) Habár persze, így is lehet barátnőd! Miért,ne ?:) Sok sikert kívánok neked a fogyáshoz, és jó barátnő keresést!
Üdv, egy lány
Koszi a valaszokat. Pedig sajnos ugy vettem eszre hogy a noknel is (ahogy a ferfiaknal is) fontos a kulso...Hiaba mondogatjak az ellenkezojet.
Sokszor probaltam mar ugy ismerkedni hogy eloszor magamat mutatom meg,aztan pedig a kulsom es egyszer sem lett semmi se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!