Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi megijedt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megijedt az érzéseitől, az egyetlen amit tehetek, hogy várok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel randiztam, és egy pár randi után picit távolságtartóbb lett. Akkor rákérdeztem, és elmondta, hogy elkezdett nagyon hamar érzéseket táplálni, és megijedt, nem olyan biztos a dolgában mert ez elbizonytalanítja. Keres azóta is egyébként, tehát nem tűnt el. Várjak amíg beszélni akar róla vagy dönt? De engem ez a várakozás már megőrjít... Vagy hozzam fel neki én, hogy beszéljen róla, a félelmeiről stb?
2023. júl. 7. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem férfias dolog, s egyébként sem ő dönt egyedül a kapcsolatról, v. annak folytatásáról. Tűzz ki magadnak határidőt.
2023. júl. 7. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Mitől ijedt meg? Hogy érzései vannak? Elég fura.
2023. júl. 7. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

1-es állítását kibővítem:

Ez egyáltalán nem felnőttes dolog.

Sem felnőtt nőtől, sem férfitól nem normális, hogy megijed az érzéseitől ebben a helyzetben.

Egy debil, infantilis emberre vall mindez. Hagyd a fenébe!

2023. júl. 7. 16:53
 4/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én keresnék egy felnőtt embert, aki tudja kezelni az érzelmeit. Hosszú távon kifizetődőbb egy olyannal kapcsolatba kezdeni :D
2023. júl. 7. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is bevettem nemrég, pedig már nem vagyok csitri. Ahogy azt is, hogy azért szakít velem mert nem tudna boldoggá tenni, és az én boldogságom fontosabb mint a sajátja. Ez mindig csak arról szól, hogy ő nem akarja. Ha veled akarna lenni nem ijedne meg, ez csak süketelés. Ha meg valóban, akkor ott gondok vannak nála fejben, de te mindenképp csak sérülhetsz.
2023. júl. 7. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez a lekoptató duma azoknál, akik csak kalandozni akarnak. Nem a saját érzéseitől ijedt meg, hanem a tiédtől. Nem vagy csak szexre alkalmas, mert többet látsz bele és nem fog tudni levakarni.

Ha a saját érzései zavarják, akkor is az van, hogy minél több pi..nát ki akar próbálni és nem akar lehorgonyozni. Annyira nem szerelmes és nem is engedi meg magának ezt az érzést, mert akkor oda a sok lyuk. Ismertem ilyet, velem pont ezt csinálta. Csak olyan nőért volt képes ezen túllendülni, aki ilyen Mrs.Universe szint. Más kérdés, hogy a csaj dobta.

2023. júl. 7. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy rossz kamu szöveg, ez a "megijedtem az érzelmeimtől",
2023. júl. 7. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

hát, lehet hogy kamuzik csak

de az is lehet hogy többször ráfaragott már ezzel hogy túl gyorsan elkezdett kötődni, a randipartnere meg végül rájött hogy nem szeretne tőle semmit, így lelki "sebekkel" jött ki a dologból

neked kell rájönnöd hogy mi a szitu

2023. júl. 7. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem épp, hogy lehetnél dominánsabb vele szemben, hogy kifejezze magát végre.
2023. júl. 7. 23:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Amig ezzel jon, hogy nem biztos, nem tudja, le ne fekudj vele, mert utana jon az, hogy bocsi, megsem. Ha meg kiakadnal, jonne azzal, hogy de hat mondtam, hogy nem vagyok biztos benne.
2023. júl. 8. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!