Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel férfi kollégám érdeklődését?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves vagyok, irodista. Egy kollégám nagyon tetszik nekem és szeretném ha észre venne, de nem akarok nyomulni sem. Minden reggel pacsizunk mert a fiúkkal kezet fog, a lányokkal pacsizik. Amikor privát chatet folytatunk a munka során volt már hogy úgy írt rám “szia drága”

Van hogy elnevetgélünk. Tegnap egy kolléganőm zavarba hozott, és ő megjegyezte hogy aranyos vagyok. De ennyi.

Nincs túl sok kontakt köztünk, plusz előtte 2vel ülök, neki háttal, de amúgy sem látjuk egymást a monitoroktól. Szeretném ha felfigyelne rám de nem tudom hogy érjem el. Eddig semmi említésre méltó nem történt mint olvashatjátok. Köszönőm az ötleteket előre is

2023. jún. 30. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Kérj tőle segítséget.
2023. jún. 30. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem untig elég, hogy ha szól hozzád, akkor beszélgetsz vele, visszonzod a mosolyt, ha tetszel neki, akkor úgyis elhív randira, ha nem tetszel bármit ős teszel úgyse fogsz kelleni neki.
2023. jún. 30. 16:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez működne. Nem volt köztünk olyan téma ami ehhez hasonló lenne, ezért fura lenne egyből egy ilyet bekérdezni
2023. jún. 30. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Kövesd be insta-n, vagy jelöld be face-n. Reagálj arra, ha kitesz valamit sztoriba stb.
2023. jún. 30. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pucsiccs teeeeeee.

Viccet felreteve.

Nekem az jönne be, ha sokat mosolyognak, mikor rám nézel.

A szemeiddel is jelezned, hogy tetszem neked.

De szimplán meg is kerdezjeted, hogy lenne kedve beszélgetni, és akkor további jeleket küldesz..

2023. jún. 30. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Fb-on írj rá. Engem így szedett fel egy kolléganőm, más kérdés, hogy annyira belészerettem, hogy mikor eldobott, mint egy rongyot, tönkretette az életem...
2023. jún. 30. 18:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ. Még kicsit ódzkodok a kezdeményezéstől.

6-os ezt sajnálattal hallom :(

2023. júl. 1. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Bekövettem de semmi reakció. Szerintem hallod ügy :D
2023. júl. 1. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Na mi újság azóta?
2023. aug. 27. 16:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Felmondott a cégnél, és már nem beszélünk:S
2023. nov. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!