Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet hosszabb távon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hosszabb távon fenntartani egy férfi érdeklődését neten keresztül?

Figyelt kérdés
Szóval van egy férfi, aki egy hete rám írt és azóta is beszélgetünk instagramon - minden nap, szinte egész nap szünetekkel. Nagyon jól elbeszélgetünk, de félek, hogy esetleg rám ún, mivel úgy gondolom, az én érdeklődésemet is nehéz fenntartani kizárólagosan neten. Már szó volt a találkozásról, de nem lakunk túl közel egymáshoz, és ez az időszak nekem nagyon húzós a meló miatt, így még várnia kell 2-3 hetet, hogy tudjak rá szánni egy hétvégi napot a találkozásunkra. Videócsetelni és telefonálni gyűlölök idegenekkel és mindig csak leblokkolok, utálom, ezért ezeket annyira nem szeretném egyelőre. 1-2 fotót küldtem neki, hogy kicsit változatosabb legyen a beszélgetés, ne csak irogassunk, de más nem jutott eszembe, hogy tartsam fenn a férfi érdeklődését. Mit gondoltok? Esetleg flortoljek vele, az a férfiak fantáziáját igazgatja, nem? Vagy mit kéne?
2021. febr. 7. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi más, nyilván nem tudhatom, éppen a te beszélgetőpartnerednek mire van igénye. Ha én komolyabb kapcsolatot keresek, neked két rossz pontod is van. Az egyik, hogy messze élsz tőlem, a másik, hogy 2-3 héten belül nem tudsz időt szakítani a találkozásra. Ezek egyike is elég már ahhoz, hogy ne fűzzek nagy reményeket a kapcsolathoz, de így hogy messze is vagy, meg időd sincs, veszett fejsze nyele. Számomra. De mint az elején írtam, nem velem ismerkedsz.
2021. febr. 7. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg varja, hogy lasson, varni fogja. Ha konnyen megszunik az erdeklodes irantad, akkor azon semmi sem lenditett volna.
2021. febr. 7. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel annyira találkozni akarok férfiként, arra az országon belül egy héten belül találok fél órát. Ebből kiindulva te csak levelezőtársat keresel.
2021. febr. 7. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
31%
Puncis fotóval! :D
2021. febr. 7. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!